Slovenija
42 ogledov

Messenger dodaja preko 40 novih aplikacij

Facebook Facebook
Facebook bo v Messenger dodal še dodatne aplikacije, ki bodo lahko vanj integrirane.

Facebook si je aplikacijo Messenger, ki jo uporablja več kot 600 milijonov ljudi, zamislil kot platformo, ki bo združevala številne aplikacije. Zaenkrat so dodali več kot 40 novih aplikacij, s pomočjo katerih bodo uporabniki svoje pogovore obogatili s fotografijami, video posnetki, tonskimi posnetki ...

Dodatne aplikacije bodo uporabniki lahko naložili kar prek Messengerja, ne da bi zapustili aplikacijo.Tako bo v pogovore mogoče vključiti tudi "slovenskega" govorečega mačka Talking Toma, vremenske napovedi Weather Channel ali pa spletne voščilnice Jibjab. Od včeraj naprej pa lahko programerji svoje aplikacije razvijajo na facebookovi platformi.

V smer spletnega trgovanja

Faceboook je predstavil tudi poslovni Messenger, ki naj bi poslovnežem olajšal komunikacijo med ljudmi in podjetji. S pomočjo aplikacije bi lahko pridobivali tudi novice o naročenih pošiljkah in naročilih ali celo uveljavljali reklamacije. Prvi mož Facebooka Mark Zuckerberg je na predstavitvi novosti povedal, da bodo Messenger spremenili v prostor, s katerega lahko enostavno komunicirate s podjetji in ljudmi, ki so vam pri srcu. 

Facebook svoje izdelke tako vse bolj približuje tudi elektronskemu trgovanju, saj je prejšnji teden začel s testiranjem možnosti plačevanja prek aplikacije. Facebook za posredovanje naj ne bi zaračunal provizije. Za nakazilo pa bo dovolj že pritisk ikone $ in znesek plačila, dodati pa boste morali tudi številko svoje Visa kreditne kartice ali Mastercard debetne kartice. Ob prvem nakazilu pa bo tudi vaš prijatelj moral Facebooku sporočiti številko svojega bančnega računa.

Weather Channel
Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:47 26.marec 2015.

    "S pomočjo aplikacije bi lahko pridobivali tudi novice o naročenih pošiljkah in naročilih ali celo uveljavljali reklamacije. Prvi mož Facebooka Mark Zuckerberg je na predstavitvi novosti povedal, da bodo Messenger premenili v prostor, s katerega lahko enostavno komunicirate s podjetji ...prikaži več in ljudmi, ki so vam pri srcu. "Vse to lahko počnem že zdej in to brez Facebooka. Predstavljajo novost kot revolucijo v resnic pa ni nč druzga k lepotni popravek.