Šport > Nogomet
61 ogledov

Messi bi lahko igral s Handanovićem

Luisito Suarez EPA
Legendarni vezist Interja Luisito Suarez je razkril, da je bil Lionel Messi pred leti na pragu selitve v Milano.

Lionel Messi bi pred leti skoraj postal nogometaš Interja, razkriva Luisito Suarez, dolgoletni nogometaš milanskega velikana, s katerim je v 60. letih prejšnjega stoletja osvojil tri ligaške naslove in dva evropska pokala.

lionel messi | Avtor: EPA EPA
Suarez je v času, ko so se nerazzurri dogovarjali za prestop z Messijem, v klubu deloval kot svetovalec in še danes razpolaga z dokumentacijo, ki dokazuje, da je bil eden najboljših nogometašev vseh časov pripravljen Barcelono zamenjati za Milano.

''Lahko bi ga dobili, ko so pri Barceloni igrali Deco, Ronaldinho in Samuel Eto'o. Še vedno imam predpogodbo, ki jo je podpisal,'' je povedal Suarez.

Messi ostaja velika želja

Marco Tronchetti Provera, predsednik glavnega klubskega pokrovitelja Pirellija, je nedavno izjavil, da bi se mu s prestopom Messija uresničile sanje. ''Messi so sanje, a sanje včasih postanejo resničnost,'' je pomenljivo dejal.

Suarez je prepričan, da so te sanje danes neuresničljive, zaveda pa se, da Interju manjka pravi vodja. Kapetanski trak je v zadnjih sezonah nosil Mauro Icardi. ''Intervju že več let manja vodja, ki zna diktirati tempo in na igrišču opravlja vlogo trenerja,'' meni Suarez.

V Interju si kruh služi tudi nekdanji slovenski reprezentant Samir Handanović, ki se je nerazzurrom pridružil leta 2012. Nekdanji velikan evropskega nogometa se na domači prvenstveni lestvici nahaja na skromnem osem mestu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.