Šport > Nogomet
0 ogledov

Messi bo nekaj časa odsoten

Lionel Messi, poškodba Profimedias
Nogometaši Barcelone so v drugem polčasu derbija španskega prvenstva proti Atleticu iz Madrida zapravili vodstvo 1:0, še bolj pa jih skrbi dejstvo, da se je poškodoval njihov prvi zvezdnik Lionel Messi.

Argentinski superzvezdnik bo po prvih zdravniških napovedih zaradi poškodbe dimelj odsoten tri tedne.Lionel Messi bo tako moral izpustiti obračuna državnega prvenstva proti Sporting Gijonu in Celti ter dvoboj lige prvakov proti Borussii iz Mönchengladbacha, v argentinski reprezentanci pa ga ne bo tudi na tekmah kvalifikacij za svetovno prvenstvo proti Peruju in Paragvaju.

"S poškodbo Messija bo izgubil nogomet, izgubili pa bomo tudi mi. A treba se bo obrniti na druge rešitve, mislim, da smo že dokazali, da lahko dobro igramo tudi brez Messija," je dejal trener Barcelone Luis Enrique.

V prejšnji sezoni je bil Messi zaradi poškodbe mišice odsoten dva meseca oziroma deset tekem, Barcelona pa je v tem času zmagala osemkrat.

Katalonci so v derbiju z lanskim finalistom lige prvakov Atleticom, ekipo slovenskega reprezentančnega vratarja Jana Oblaka, ob koncu prvega polčasa povedli z golom Ivana Rakitića, končni rezultat pa je v drugem postavil Angel Correa. Ta je zadel le minuto po odhodu Messija z zelenice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.