Šport > Nogomet
26 ogledov

Messi in Neymar v slabih odnosih

messi neymar EPA
Brazilski nogometni zvezdnik Neymar je po navedbah priznanega novinarja Eduarda Inde v slabih odnosih z Lionelom Messijem in trenerjem Luisom Enriquejem.

Aktualnemu prvaku španske La Lige po poročanju nekaterih medijev grozi razpad uničujočega napadalnega trojčka v postavil Lionel Messi, Luis Suárez in Neymar.

Kamen spotike naj bi bil neprimeren odnos brazilskega napadalca, ki se je znašel na nasprotnih bregovih s prvim zvezdnikom Messijem in strategom Luisom Enriquejem.

Priznani španski novinar Eduardo Inda je razkril, da Messi ne mara soigralčevega ega, medtem ko se Neymar zaveda, da ob argentinskemu napadalcu nikoli ne bo osvojil tako želene Zlate žoge, nagrade za najboljšega nogometaša sveta. Še slabši naj bi bil odnos med Brazilcem intrenerjem.

 ''Odnos med Messijem in Neymarjem je slab. Odnos z Luisom Enriquejem je še slabši kot z Messijem. Messi ne mara Neymarjevega ega, Neymar pa se zaveda, da ob Messiju ne bo mogel osvojiti Ballon d'Or,'' je povedal Inda.

Neymar je bil v zadnjem obdobju predmet najrazličnejših špekulacij. Zanj se zanimajo Manchester United, Paris Saint-Germain in Real Madrid, vsi trije evropski velikani pa naj bi bil neuradno pripravljeni plačati odkupno klavzulo v višini 200 milijonov evrov.

Neymar se je zaradi neprimernega vedenja že večkrat znašel na udaru reprezentančnih, klubskih in ligaških kolegov. Po finalni tekmi Lige prvakov v sezoni 2014/2015 ga je zaradi nespoštljivega odnosa do tekmecev okrcal Xavi, na srečanju z Athletic Bilbaom pa bi se skoraj zapletel v pretep z Aritzom Adurizom. ''Neymar je zvezdnik svetovnega formata, vednar si želim, da bi imel drugačen odnos,'' je takrat izjavil Aduriz. 

Za nameček se je v zaključku lanske sezone, ko je Barça po seriji slabih rezultatov zapravila vso prednost pred zasledovalcema iz Madrida, sporekel z nogometaši Valencie in prisolil klofuto Antoniu Barraganu.

Barceloni posledično grozi razpad napadalnega trojčka MSN, ki je samo v sezoni 2015/2016 dosegel 90 ligaških zadetkov. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.