Šport > Nogomet
17 ogledov

''Messi je pokazal svoje mojstrstvo''

pep guardiola EPA
Trener Bayerna je po porazu proti Barceloni (3:0) čestital bivšim varovancem in pohvalil prvega zvezdnika Blaugrane.

Barcelona je v zadnjih minutah strla odpor Bayerna (3:0), z dvema goloma in asistenco je zablestel Leo Messi. Argentinec je sedaj pri desetih zadetkih v letošnji Ligi prvakov, skupno jih je v svoji karieri v elitnem tekmovanju zabil že 77. Po obeh parametrih je najboljši.

"Na tekmi nam je šlo dolgo zelo dobro, nato pa je Messi pokazal svoje mojstrstvo," je v pogovoru za Sky po srečanju povedal Pep Guardiola, ki ni mogel računati na Francka Ribéryja, Arjena Robbna, Davida Alabo, Holgerja Badstuberja in Sebastiana Rodeja.

"Vse čestitke Barceloni. Mi moramo sedaj zbrati vso moč in na povratni tekmi v Münchnu dati vse od sebe," je še dodal Guardiola, ki je že pred dnevi slavil drugo zaporedno krono v nemški Bundesligi, a tudi ostal brez finala DFB Pokala.

"Moramo ostati enotni. Z vsemi problemi, ki smo jih imeli, smo bili zelo dobri. Želeli smo kontrolirati tekmo z veliko posesti, toda manjkali so nam igralci in individualna kakovost pri Barceloni je bila ključna. Mi se branimo in napadamo s posestjo. Na povratni tekmi bo težko, a bomo poizkusili," je zaključil Guardiola.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.