Šport
56 ogledov

Messi: "Lev se ne obremenjuje z ovcami"

Messi Instagram lev Leo Instagram
Nekaj ur zatem, ko je sodnik odločil, da se bo proces proti davčne utaje obtoženemu Lionelu Messiju nadaljeval, je Argentinec objavil zanimivo sporočilo na Instagramu.

Lionel Messi, ki skozi celoten postopek zelo skopo komentira dogajanje, se je tokrat odločil za odziv na družabnem omrežju. Na Instagramu je tako zapisal: "Lev se ne obremenjuje z mnenjem ovc."

Sodni proces je seveda sprožil številne primerne in neprimerne komentarje, kot kaže so se tokrat dotaknili tudi Messija. Na njegovo žalost bo "lev" Leo očitno moral še nekaj časa poslušati nadležne očitke "ovc".

Dovolj dokazov

V začetku tedna je sodnica v Barceloni zavrnila predlog, da Messi ne bi bil več tarča sodnega pregona glede domnevne davčne utaje. Po tem scenariju bi na zatožni klopi sedel le še zvezdnikov oče - Jorge Messi. Nogometaš Blaugrane je namreč že večkrat zatrdil, da ni bil vpleten v finančne transakcije in da so za ta del njegove kariere skrbeli drugi.

Sodnica je svojo odločitev obrazložila z besedami, da obstaja "dovolj dokazov", ki namigujejo, da bi nogometaš "lahko vedel za ustanovitev in poslovanje fiktivne poslovne mreže, katere namen je bil izmikanje plačevanju davkov, ki so izvirali od prihodkov, prisluženih s trženjem nogometaševe podobe".

Komentarjev 1
  • Tupamaros 09:39 30.julij 2014.

    Brez ovc bo lev lačen. Fuzbal naj igra in molči.