Šport
36 ogledov

Messi s poškodbo z gostovanja pri Villarrealu

Lionel Messi EPA
Nastop Lionela Messija, zvezdnika Barcelone in argentinske nogometne reprezentance, na prijateljski tekmi proti Nemčiji v sredo v Düsseldorfu je vprašljiv.

Štirikratni dobitnik zlate žoge za najboljšega nogometaša na svetu, Argentinec Leo Messi, bržčas v ponovitvi finala z minulega mundiala, ki so ga po podaljšku z 1:0 dobili Nemci, zaradi poškodbe mišice ne bo zaigral.

Messi si je namreč v nedeljo zvečer na tekmi španskega prvenstva primera division proti Villarrealu, Katalonci so v gosteh zmagali z 1:0, poškodoval mišico. Kljub temu je odigral vseh 90 minut tekme in osem minut pred koncem podal Sandru Ramirezu za zmagoviti gol.

Poškodovan tudi Munir

O tem, kako resna je poškodba pritezalke desne stegenske mišice, bo znano po podrobnejših zdravniških pregledih, so še sporočili iz katalonskega kluba.

Poleg Messija je na seznamu poškodovanih tudi 18-letni Španec Munir El Haddadi, eno odkritij sezone pri Barceloni, ki ima poškodovano desno mečno mišico, danes pa ga prav tako čakajo dodatni zdravniški pregledi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.