Šport > Nogomet
48 ogledov

Messi se edini ni veselil gola Suareza

lionel messi EPA
Po zadetku Luisa Suareza proti Romi v Ligi prvakov so vsi Barcelonini nogometaši pohiteli čestitati strelcu zadetka, Lionel Messi pa je odkorakal v drugo smer.

Lionel Messi je na tekmi z Romo pri 28 letih in dveh mesecih postal najmlajši nogometaš s 100 nastopi v Ligi prvakov, ob jubileju pa se je izkazal z lepo potezo.

Ob vodilnem zadetku Barcelone so njegovi soigralci stekli čestitati strelcu Luisu Suarezu, Messi pa se slavju Urugvajca in kolegov ni pridružil. Prej je šel preveriti zdravstveno stanje Rominega Francoza Lucasa Digneja, ki je obležal na zelenici. Tekma se je sicer po izjemnem zadetku člana domače ekipe Alessandra Florenzija končala z 1:1.

Messi je tako ostal pri 77 golih v najelitnejšem evropskem tekmovanju, ima tri manj kot Cristiano Ronaldo. Portugalec je v tokratnem prvem kolu skupinskega dela Lige prvakov zabil hat-trick ob zmagi Reala nad Šahtarjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.