Šport > Nogomet
0 ogledov

Messi: Še vedno me malce boli

lionel messi EPA
Argentinski zvezdnik je imel težave med reprezentančnim premorom, toda upa, da si bo v sklepnem delu sezone 2014/15 hitro opomogel

Lionel Messi se je navijačem oglasil prek Facebooka, kjer je zapisal, da ga še vedno mučijo bolečine, njegova noga pa da je še vedno otekla, potem ko se je z reprezentančne akcije Argentine v Združenih državah Amerike vrnil v Barcelono.

Težave 27-letnika so na plano udarile v četrtek, ko je izpustil trening reprezentance, nato pa presedel prijateljsko tekmo z El Salvadorjem, podobno pa se je zgodilo tudi za obračun z Ekvadorjem. ESPN je poročal, da poškodba izvira iz dvoboja z rojakom Martinom Demichelisom s tekme proti Manchester Cityju v osmini finala Lige prvakov (1:0).

Po tem, ko je Argentinec takrat na Camp Nouu odigral celo tekmo, je ob bolečinah nato vseh 90 in več minut na zelenici preživel tudi za derbi z Real Madridom (2:1), zdaj pa je prek družbenega omrežja sporočil, da upa na hiter povratek.

"Nazaj v Barceloni. Turneja v ZDA je bila zame sladka in grenka," se je navijačem ob povratku v Katalonijo na Facebooku oglasil Messi.

"Prišli smo do dveh zmag in to je bil dober posel s strani vseh, toda jaz nisem mogel igrati zaradi otekle noge. Še vedno me malce boli, toda upam, da si bom lahko kmalu opomogel, da bom lahko pomagal državni izbrani vrsti in Barceloni."

Messi in reprezentančni soigralec Javier Mascherano sta včeraj sicer opravila z lažjim treningom v Barceloni, ki je v uradni izjavi sporočila, da se bo dvojec v petek pridružil treningom preostalega moštva pred gostovanjem pri Celti Vigu.

Zaenkrat še ni jasno, če bo trener Luis Enrique tvegal najboljšega strelca kluba proti svoji nekdanji ekipi, ki je Barceloni kot ena redkih že vzela mero v letošnji sezoni – in to na Camp Nouu (0:1).

Več na Goal.com/si/.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.