Šport > Nogomet
47 ogledov

Messi šokiral z drastično spremembo

Messi frizura Instagram
Lionel Messi je na treningu pred kvalifikacijsko tekmo z Brazilijo razkril svojo novo tetovažo.

Argentinska nogometna reprezentanca se pripravlja na težko pričakovani obračun kvalifikacij za nastop na SP 2018 z izbrano vrsto Brazilije. Na derbiju južnoameriških kvalifikacij si bosta nasproti stala klubska soigralca Lionel Messi in Neymar.

Messi, ki velja za velikega ljubitelja telesnih poslikav, je na treningu argentinske reprezentance šokiral z novim tatujem, ki krasi njegovo slavno levico. Nogometni superzvezdnik očitno ni bil zadovoljen s prejšnjim izdelkom, ki je vseboval meč, rože, krila in nogometno žogo, zato se je odločil za drastično spremembo.

Messijeva levica je po novem odeta v črno, od nekdanje tetovaže pa je ostala le številka 10, nogometna žoga in roka sina Thiaga.

Messi rad preseneča s svojim izgledom. Tako je na primer pred dvema mesecema navijače šokiral z novo pričesko. Plavolasec je hitro pridobil simpatizerje, vprašanje pa je, če bo njegov tatu deležen enake mere odobravanja. Nekateri so namreč že opozorili, da bolj kot na tetovažo spominja na dokolenko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.