Šport
48 ogledov

Messi spoznal Cristianovega sina

Cristiano Ronaldo Junior Leo Messi Ballon d'or Youtube (PrtSc)
Na ponedeljkovi prireditvi za Zlato žogo se je zgodilo tudi simpatično srečanje med Leom Messijem in sinom Cristiana Ronalda.

Na podelitvi za Zlato žogo v Zürichu je glavno nagrado odnesel Cristiano Ronaldo, ki je slavil pred Leom Messijem in Manuelom Neuerjem. Ob številnih zanimivih pogovorih med nogometaši in novinarji so veliko pozornosti vzbudili tudi medsebojni stiki sicer velikih športnih rivalov.

Eden takšnih se je zgodil v VIP prostoru, kjer je bil Cristiano z družino. Ko je v prostor vstopil Messi, je Cristiano Ronaldo Junior stopil do njega in prikimal na Argentinčevo vprašanje, če mu gre dobro. Starejši Cristiano je svojemu rivalu dejal, da ga njegov sin pogosto gleda na internetu in da veliko govori o njem, kar je Messi sprejel s prešernim nasmeškom. Mlajši Ronaldo je nato urno stopil nazaj k očetu, ki ga je skupaj z Messijem med smehom pozval, naj ga nikar ne bo tako sram.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.