Šport > Nogomet
95 ogledov

Messi zelo tankih živcev

Prijateljska tekma na Camp Nouu v prvem polčasu ni bila prav nič prijateljska in kapetan Barcelone se je zapletel v ostro prerekanje z branilcem Rome. Barca je sicer slavila s 3:0.
Lionel Messi se je po napornem poletju, ki je še drugič zapored vključevalo boleč poraz v finalu velikega tekmovanja z reprezentanco Argentine, vrnil na Camp Nou, kjer je njegov status božanstva za razliko od domovine praktično nedotakljiv.

Barcelona se je svojim navijačem tudi z Messijem in povratniki iz Južne Amerike Neymarjem, Javierjem Mascheranom in Danielom Alvesem predstavila na tradicionalni prijateljski tekmi za pokal Joana Gamperja, kamor so osvajalci trojne krone v lanski sezoni povabili drugo ekipo italijanskega prvenstva AS Romo.

Katalonci so z izvedbo v prvem polčasu navdušili, toda z Rimljani so se zapletli v več ostrih štartov in prerekanj, nihče bolj kot kapetan Messi, ki je v tej vlogi nadomeščal Andrésa Iniesto in se v prvem polčasu nič kaj kapetansko pomeril z branilcem Mapoujem Yango-Mbiwo.

Branilec francoske reprezentance je Messiju nekaj pripomnil, ko ga je ta kljub sodnikovem žvižgu preigral, eden na drugega pa sta petelina "naslonila čeli", Messi pa je v Afriki rojenega nogometaša tudi zgrabil za vrat. Hujši incident so preprečili soigralci, sodnik pa je oba nagradil z rumenim kartonom, čeprav bi v kakšnih drugih okoliščinah lahko posegel tudi za kaznijo rdeče barve ...
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.