Šport > Nogomet
51 ogledov

Messijevi kamni že izginili

lionel messi gabon Reševalni pas/Twitter
Lionel Messi je skupaj s predsednikom Gabona Alijem Bongom Ondimbo prejšnji teden položil temeljne kamne - in na njih pustil svoje odtise - za stadion afriškega prvenstva v Port-Gentilu, ki bo eno od prizorišč prvenstva čez dve leti. A kamnov ni več, poročajo lokalni mediji.

"Kje so ... odtisi Lionela Messija?" so se spraševali v časniku L'Union po izginotju dveh temeljnih kamnov. Čeprav so pristojne oblasti takoj začele preiskavo, pa zaenkrat ni niti ene sledi od storilcih tatvine.

Zvezdnikov obisk Gabona je sicer sprožil kar nekaj polemik, predvsem na družbenih omrežjih, kjer so se spraševali o stroških, ki so jih v Gabonu morali plačati za Argentinčev obisk z nafto bogate države, v kateri pa več kot polovica prebivalstva živi pod pragom revščine.

Francoska revija France Football je dodatno začinila vse skupaj s tem, ko je navedla, da je Lionel Messi za obisk Gabona prejel kar 3,5 milijona evrov. Gabonske oblasti so to že zanikale.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.