Šport
33 ogledov

Messijevo poškodbo zakrivil soigralec

Leo Messi Argentina finale SP EPA
Za poškodbo Lionela Messija naj bi bil kriv njegov reprezentančni kolega Martin Demichelis.

Lionel Messi ni zaigral na nedavnih prijateljskih tekmah Argentine v ZDA, kjer so "gavči" premagali Salvador in Ekvador. Selektor Tata Martino je dejal, da z Messijem, ki ima otečeno stopalo, ni želel tvegati.

Po poročanju televizijske mreže ESPN se je Messi poškodoval na povratni tekmi osmine finala Lige prvakov proti Manchester Cityju, za njegove težave, ki so postavile pod vprašaj njegovo igranje na nedeljskem gostovanju pri Celti v Vigu, pa naj bi bil kriv rojak Martín Demichelis.

To naj bi se zgodilo, "ko je Messi prebil desno stran in skušal podati v kazenski prostor proti Suárezu ali Neymarju. Takrat ga je Demichelis grobo podrl in ga poslal v reklamne panoje," so o domnevnem trenutku poškodbe poročali pri ESPN. "Messi sprva ni vstal, ko pa končno je, se je z obema rokama prijel za desno stopalo, vidno zaskrbljen," so dodali pri ameriški mreži.

Kljub bolečinam je Messi s pomočjo protibolečinskih sredstev zaigral na Clásicu, preden se je preselil v tabor argentinske reprezentance. Messi proti Realu ni bil razpoložen, po daljšem času je zaigral malce dlje od vrat. ESPN dodaja, da je Argentinec takrat na vsak način želel igrati, prispeval je tudi asistenco za prvi gol Blaugrane.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.