Slovenija
19 ogledov

"Mi smo slovenska trojka"

slovenija 20.03.13, Alenka Bratusek, mandatarka, izredna seja DZ, na kateri so  Anže Petkovšek
Bratuškova skupaj s Čuferjem sprejela novega guvernerja BS.

Predsednica vlade Alenka Bratušek je po srečanju z novim guvernerjem Banke Slovenije Boštjanom Jazbecem, ki ga je sprejela skupaj s finančnim ministrom Urošem Čuferjem, dejala, da bomo težave v finančnem sektorju rešili "s sodelovanjem in maksimalno strokovnim delom".

"Veseli me, da smo vsi trije, če se lahko pošalim, slovenska trojka, prepričani in odločeni, da bomo svoje težave in probleme rešili sami, brez druge in naslednje trojke," je povedala.

Poudarila je, da ima Banka Slovenije svoje pristojnosti in avtonomijo in da v njo ne želi posegati, vendar ima tudi zelo pomembno vlogo zlasti pri regulaciji in nadzoru bank in ker je to največja naloga, ki je pred slovensko vlado, je sodelovanje s to institucijo zelo pomembno.

Komentarjev 7
  • privat 17:21 20.julij 2013.

    perestrojka je tudi pokopala razum in demokracijo...mogoče so pa oni tudi trojka...

  • zavesten 19:35 17.julij 2013.

    gnoji so na kupu,res žalost,radodajka z brda,primat ki pravi da je finančni minister in še en ki ne ve kar je pa nihče še ni slišal o njemu.....čudodelni otrok iz maternice bratuskove......navaden odpad,saj ona je nima je navadna jalova ženska.....poden....sem ...prikaži več žaljiv,ja pa ja.....so poden od dna,zafrustrirane ženske,nepotešene v sponosti kot je dejal pokojni rugelj,pa še srbski odpad je.....

  • Šemefuky 19:34 17.julij 2013.

    Ko bomo prej ali slej potegnili črto pod to trojko , se bojim, da se bodo še naši unuki za glavo in denarnice držali. Sem mislil, da bolj nesposobnih kot so bili Pahorjevi ni mogče sestaviti, bolj primitivnih in pokvarjenih ...prikaži več kot so bili Janševi ni mogoče najti, sedaj pa vidim, da se je zložila najslabša kombinacija obeh predhodnih vlad. Tako, da nove ali višje položnice raji pošiljaš in tovarne zapiraš in pravice ukinjaš in še marsikaj drugega za svoje počneš, sploh ne rabiš imeti posebnih znanj, samo malo Merkatorjevega marketinga in upokojenega palčka in prvoborca mal vžgeš pred volitvami. In tako še demonstrante umiriš in vse izgleda, da je kot v pravljici. Odstopite nesposobneži, da nezaposlene maturantze in diplomante v parlament izvolimo, bo več novih idej in manj starih vplivnežev pri odločanju. In danes še tistega gnilega podbregarja imenujejo za direktorja a je uporaben le kot mobilna prisluškovalna naprava. Ma jaz bi vse te prasce v klobase.