Magazin > VIP
58 ogledov

Michael Buble bo sinu v hiši naredil sobo za zdravljenje

Michael Buble Profimedias
Noah bo v novi hiši imel sobo, namenjeno zdravljenju.

Michael Buble in njegova žena Luisana Lopilato trenutno preživljata najtežje dneve njunih življenj. Odkar sta izvedela, da triletni Noah boleha za rakom na jetrih, poskušata pomagati na vse možne načine. Zato sta se odločila zgraditi nov dom. Luksuzno hišo, kjer bi Noah imel posebno sobo, v kateri bi bilo vse prilagojeno njegovemu zdravstvenemu stanju in zdravljenju. Poleg tega pa bo zunaj velik bazen, teniško igrišče in celo drsališče za otroke, kjer bodo lahko igrali hokej.

Hišo gradita v Kanadi, blizu osnovne šole, v katero je hodil Michael. Da bi družina imela najvišjo raven zasebnosti, bo hišo obdajal visoki zid.

Noah trenutno prejema kemoterapijo, ki naj bi trajala štiri mesece, a vseeno obstaja možnost, da bo moral na operacijo, med katero bi zdravniki odstranili tumor. Zdravniki so družini vlili veliko upanja, ko so jim povedali, da obstaja 90-odstotna možnost, da bo Noah ozdravel.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.