Magazin > VIP
109 ogledov

Michelle Williams se je spraševala, kako ju bo Ledgerjev duh našel

Heath Ledger in Michelle Williams, ko sta bila še srečno zaljubljena. Žurnal24 main
Igralka se je po smrti bivšega partnerja Heatha Ledgerja preselila iz skupnega doma. Ob tem naj bi bila neutolažljiva, saj se je spraševala, kako bo Ledgerjev duh našel njo in njuno hčerko.

Michelle Williams je devet let po smrti Heatha Ledgerja, nekdanjega partnerja in očeta njene hčerke, spregovorila o težkih časih, ko ju je igralec zapustil. Razšla sta se sicer dve leti pred njegovo smrtjo, po tem, ko sta bila skupaj tri leta. Michelle je po njunem razhodu še ostala v domu, ki so si jo delili kot družina.

Michelle Willams, Matilda | Avtor: Profimedias Profimedias
Ameriški reviji Wall Street Journal Magazine je povedala, da je bila ob selitvi iz te hiše neutolažljiva: "Nisem se mogla pomiriti. Spraševala sem se, kako naju bo zdaj Heath našel, ko pa bova živeli drugje." Priznala je, da zdaj, ko pogleda nazaj na čas selitve, ne more verjeti, da je bila tako pretresena zaradi selitve.

"Tukaj smo živeli skupaj in zdaj ne bo vedel, kje sva. Ne morem verjeti, da sem imela takšne misli," je s solznimi očmi povedala igralka: "Morda mi gre na jok zato, ker se mi smili ta oseba, ki je pomislila, da naju ne bo mogel locirati."

Michelle je še povedala, da skuša svoji 11-letni hčerki priskrbeti čim bolj mirno in stabilno življenje ter da ni lahko biti samohranilka: "V šoli se velikokrat počutim odtujeno. Samo dve mami sva samohranilki, vsi ostalo so poročeni."

Komentarjev 3
  • micika 21:27 24.januar 2017.

    ne bo jo našel duhec,je še vedno preveč zakajen,zdrogiran da bi se sploh spomnil da ima otroka-takrat k je bil še živ,a kaj šele zdej ko je pod rušo

  • Pepe007 20:52 24.januar 2017.

    Dobro, da ima otrok oba starša, če se le da. Tega se ta ženska očitno zaveda. Denar nekaj stvari olajša, še zdaleč pa ni to vse, kar otrok v življenju potrebuje. Če se malo ozremo okoli, lahko hitro najdemo primere, ...prikaži več kjer je denar, očitno pa vzgoja, zgledi in opora otrokom močno šepa.

  • Majazmaja 11:09 24.januar 2017.

    Ta je totalno nora ... Imela sta otroka, se razšla (= postala samohranilka), 2 leti po razhodu se je predoziral in ona zdaj razlaga take neumnosti? In to, kako težko je biti samohranilka, naj vpraša mamo, ki ima 500 USD ...prikaži več dohodka in minus na računu. Nekomu, ki ima milijone, ni težko biti samohranilka.