Magazin > VIP
280 ogledov

Miha Kavčič ob delo na Planet TV

miha kavčič Facebook
Spremembe na Planet TV odnesle Miho Kavčiča, nekdanjega tekmovalca šova Kmetija: Nov začetek.

Miha Kavčič je z družino sodeloval v oddaji Bognedaj, da bi crknu televizor!, v kateri gledalci komentirajo oddaje, ki jih predvajajo naše televizije. Družine Kavčič pa v novi sezoni ne bomo videli, je odločil Planet TV.

“Mislim, da naše družine v oddaji ni več, ker je televizija zelo živ medij in se stvari hitro spreminjajo, menjajo. Eden od razlogov pa je verjetno tudi ta, da ustvarjalci oddaje od nas niso dobili pričakovanega, kar se je videlo tudi po minutaži, ki so nam jo namenili v sami oddaji. Mislim, da so nas poklicali k sodelovanju zaradi promocije oddaje, saj sem v tistem času ravno končal z nastopom v šovu Kmetija: Nov začetek in sem bil kar precej medijsko izpostavljen,” je konec nastopov na Planet TV za naš medij pokomentiral Miha in dodal, da uradne razlage televizije, zakaj z njimi prekinjajo pogodbo, niso dobili. “Razloga niso navedli, mislim pa da to tudi ni potrebno. Sem zelo razumevajoča oseba, prav tako moja družina, in mislim, da ne potrebujemo dodatnih pojasnil. Odločitev je padla in mislim, da je prav, da se jo spoštuje. Sicer pa bi z veseljem ostal pri oddaji, saj je super, tako kot tudi ustvarjalci. Poleg tega pa sem se z družino zaradi oddaje videl vsaj enkrat na teden, kar je načeloma prava redkost.”

 Miha bo najprej počival

Miha pravi, da je za njim zelo delovno poletje, zato bo jeseni počival oziroma potoval. "Trenutno sem na otoku Iž s prijatelji. Uspelo mi je diplomirati tako, da se te dni vpisujem v magisterij in ob enem potegujem za Prešernovo nagrado. Končno se bom lotil tudi urejanja dokumentov za selitev v New York. Našel pa sem še nekaj časa, da aktivno sodelujem na LGBT projektu, ki bo vrhunec dosegel decembra v Amsterdamu. Poleg vsega tega pa še vedno ustvarjam umetniški projekt, ki ga bom javnosti predstavil, ko bom stoodstotno zadovoljen z delom. Do takrat pa ostaja skrivnost,” nam je še razkril simpatični Ljubljančan.

Komentarjev 3
  • depresija 13:49 16.september 2015.

    @YASSIR, Smesko - daleč najbolj bedni (še bolj bedni kot tiste družine, ki nastopajo, pa naj bodo dolgočasne al ne), ste vi, ki to gledate..

  • YASSIR 09:20 16.september 2015.

    Bil si dolgočasen za znoretpovabili so pa te k oddaji ker si bil največji hinavec na kmetiji in si vsakemu lezel v rit v kamero si pa vsakega obrekoval in so mislili da bo enako v oddaji<br ...prikaži več />jasno je tiste družine ki so zanimive ostanejo ostale pa gredo in to morajo biti vsi člani družine zanimivije bila kmetija dovolj te noče nihče več gledat

  • Smesko 08:32 16.september 2015.

    Razlog je ta, da pač niste bili zanimivi. Vaši komentarji so bili bedni - oziroma več ali manj le tvoji, ostala družina sploh ne vem zakaj je bila zraven, ker so zelo malo povedali (sploh oni drugi tip, on se ...prikaži več mi zdi da je povedal le par stavkov v vseh epizodah skupaj). Pa ni kriva minutaža, če bi bili zanimivi bi vam jo dali sigurno več pa tudi če ne, bi vas gledalci želeli videti več, tako pa če bi imeli več minut prikaza vaše družine bi verjetno marsikdo celo nehal gledati oddajo, ker to ni povzetek preteklega programa ampak je večinski poudarek na "komentatorjih" in če nimaš kaj dobrega za povedati žal odpadeš, ker sicer delaš škodo oddaji. Podobno so skenslali še par drugih družin, ker so bile enako bedne kot vaša, žal (morda ste brez kamer bolj zanimivi, ampak s kamerami so bili vsi zelo zadržani oziroma ste imeli vsi neke prisiljene komentarje samo zaradi kamer - pri večini ostalih družin nimaš niti občutka, da bi imeli pred sabo kamero ampak so sproščeni in zato ostajajo v oddaj