Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Miha: "S polenom me je hotel po glavi“

miha Planet TV
Sinoči je v šovu Kmetija: Nov začetek prišlo do incidenta.

Miha in Andrej se že ves teden grdo gledata. Miha najstarejšega člana družine ves čas provocira, Andrej pa mu provokacije vrača. Zvečer pa je 50-letniku zavrela kri.

"Cel dan me sprašujejo o pedrih. Tisoč vprašanj za isto stvar. Zakaj jih sovražiš? 50 let nisem imel z njimi nobenih problemov. Kje je tukaj logika? Zdaj jih bom začel očitno sovražiti," je povedal Denisu, Martinu in Leonu.

Ko je Miha pozneje stopil v kuhinjo, ker je moral pomiti posodo pa je prišlo do spora. Miha pravi, da je začel Andrej, Andrej pa, da ga je sprovocial Miha, ki je pred tem sam priznal, da zna biti "ful žleht“.

Miha trdi, da ga je Andrej davil. "Kakšen kmet. On bo mene davil. Debil,“ je izjavil 25-letnik in dodal: "V tistem je vstal in me zgrabil za vrat. Ne vem točno, kaj je še govoril. Vem le, da je potem pobral s tal poleno in me hotel udariti po glavi. Hvala bogu si je premislil.“

Obtožbe Andrej zavrača. Povedal je, da je Miha začel oponašati njegovo trzanje, zato ga je zgrabil za bundo in prijel poleno. Miha naj bi takrat izustil: "To sem čakal“.

Namiguje se, da bodo Andreja zaradi incidenta vrgli s kmetije. Ali govorice držijo, bomo v šovu videli danes.

Komentarjev 2
  • Avatar vili100
    vili100 16:49 31.oktober 2014.

    Ne bi se čudil če bi ga zadavil tega bedaka neolikanega geja.

  • ecco 14:58 31.oktober 2014.

    Brez težakov in ekstentrikov bi bili resničnostni showi brez veze. Zato jih tudi gledamo. Ob gledanji teh oddaj mislimo da smo mi boljši!"