Šport > Nogomet
14 ogledov

''Miki'' Olsson: Postalo je grdo

jonas olsson branislav ivanović EPA
Branilec West Bromwicha Jonas Olsson je prekinil medijski molk o dogajanju po tekmi s Chelseajem, ko sta si s Joséjem Mourinhom skočila v lase.

Švedski branilec Jonas Olsson se nadeja, da bo Joséju Mourinhu udarec vrnil na zelenici, ko bo imela švedska izbrana vrsta priložnost, da portgualski reprezentanci prepreči uvrstitev na SP 2014.

Olsson se je po tekmi s Chelseajem zapletel v besedni obračun s portugalskim strategom, ki ga je označil za ''mikija miško''. ''To je bila tekma, ki se je končala z dvema razočaranima ekipama. Mi smo menili, da smo naredili dovolj za zmago, vendar je bila sprejeta odločitev v našo škodo. Oni so prepričani, da so bili oškodovani,'' je povedal Olsson.

Na vprašanje, kako je izgledalo prerekanje z Mourinhom, je Šved odgovoril kratko in jedrnato: ''Na poti v garderobe je postalo grdo.''

Olsson je prepir že pusti za seboj in je popolnoma osredotočen na petkov obračun s Portugalsko. ''Zame je pomembno, da v Lizboni odigram dobro. Svetovno prvenstvo je nekaj, česar si ne želiš zamuditi. To sta največji tekmi v moji karieri in upam, da bom pomagal do uvrstitve. Z glavo sem bil do zdaj pri West Bromu, od zdaj naprej pa sem osredotočen na Portugalsko,'' je zaključil Olsson.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.