Magazin > VIP
22 ogledov

Mila in Ashton postala starša

Mila Kunis, Ashton Kutcher Profimedias
Mila Kunis je povila deklico.

Hollywoodska zvezdnika Ashton Kutcher in Mila Kunis sta 30. septembra postala starša deklice. Vir je potrdil, da je "otrok zdrav“ in da sta igralca "zelo srečna“.

Mila in Ashton sta od pomladi 2011 par, zaročila pa sta se februarja. Ashton je bil v zadnjih tednih ves čas ob 31-letni lepotici. Paparaci so parček večkrat ujeli na sprehodih, na glasbenih festivalih ali v restavracijah. Mila se je veliko družila tudi z Ashtonovo sestro, ki je rodila pred nekaj dnevi.

Maja je temnolaska v oddaji Ellen DeGeneres povedala, da je njen 36-letni zaročenec zelo pozoren. Za primere napade lakote je do vrha napolnil še drugi hladilnik, je izjavila in dodala, da se Ashton pospešeno uči ruščine. "Nikoli se nisem želela poročiti, a stvari so se spremenile. Spoznala sem ljubezen svojega življenja. Vsi smo se že kdaj zaljubili v zveznika, jaz pa se bom s svojo slavno simpatijo poročila,“ pa je igralka povedala za revijo W.

Za medije je pred kratkim spregovoril tudi Ashtonov brat dvojček Michael, ki je povedal, da sta si Mila in Kutcher usojena. "Sta kot Ross in Rachel (iz serije Prijatelji, op. avt.). Super par star. Ashton je zelo srečen,“ je dejal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.