Šport > Nogomet
20 ogledov

Milan še naprej zagret za Iličića

Iličić Vergassola Palermo Siena Serie A Italija liga prvenstvo EPA
Čeprav predsednik Palerma Maurizio Zamparini vztrajno trdi, da bo Josip Iličić ostal na Siciliji, to pa potrjuje tudi nogometašev agent Amir Ružnić, pa pri Milanu vztrajajo, da je slovenski reprezentant med vročimi željami zimskega prestopnega roka.

Tako kot pred kratkim Milan, naj bi Maurizio Zamparini zavrnil tudi Liverpool, ki naj bi bil za Josipa Iličića pripravljen plačati do 15 milijonov evrov odškodnine.

"Iličić v Liverpool? Nič ne vem, o tem," je o govoricah, ki jih širijo angleški in italijanski mediji novinarjem dejal Ružnič in o morebitnem prestopu dodal: "Palermo ga ne želi prodati. Srečal sem se s predsednikom Zamparinijem, in o o tem ne želi slišati ničesar."

Kljub temu, da je Zamparini Milanu zabrusil, da Iličića ne proda niti za 30 milijonov evrov, pa rdeče-črni še naprej zatrjujejo, da je slovenski reprezentant vroča žemljica, ki bi si jo radi privoščili v zimskem prestopnem roku, enako pa naj bi menili pri Liverpoolu, kjer naj bi bili prepričani, da bi znali milijoni evrov omehčati trdega pogajalca Zamparinija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.