Magazin > VIP
721 ogledov

Miley Cyrus in Liam Hemsworth odpovedala poroko

Miley Cyrus Liam Hemsworth FameFlynet
Mediji že nekaj časa namigujejo, da se bosta Miley Cyrus in Liam Hemsworth poleti poročila v Avstraliji. Tabloid je sedaj razložil, zakaj sta poroko odpovedala.

Tish Cyrus, pevkina mama, je v nekem televizijskem intervjuju pojasnila, da se njena hči še nekaj časa ne bo poročila. "Ne bo se poročila. Potožila mi je, da ne razume, zakaj vsi želijo, da se poroči, saj je trenutna situacija tudi brez poroke popolna,“ je povedala Tish.

Tabloid Life & Style pa pravi, da "situacija“ med golobčkoma ni prav nič rožnata. Kot pišejo, sta Liam in Miley že določila datum poroke, a sta jo po velikem sporu odpovedala. "Liam se je ustrašil. Sovraži stres in prepire, ki sta jih imela z Miley zaradi organizacije,“ piše medij. Miley naj bi bila zaradi tega razočarana. "Miley se je med organiziranjem poroke zelo zabavala, a zaveda se, da je pomembno, da se načrti ustavijo. Liama ljubi in želi se, da bi njun zakon trajal večno. Zato je treba s poroko počakati,“ je povedal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.