Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

Miley se primerja z Jacksonom

Miley Cyrus FameFlynet
Pevka Miley Cyrus je svoj zadnji album primerjala z albumom Bad pokojnega pop kralja Michaela Jacksona.

Javnost se je nekako že navadila na neprimerne izpade pevke Miley Cyrus. Kot je mogoče opaziti, je prikupna najstnica odrasla v žensko, ki je vse prej kot ljubka. Njena zadnja izjava pa ni razburila le širše javnosti, temveč tudi glasbene kritike.

Pevka je svoj zadnji studijski album Bangerz, ki bo izšel 4. oktobra, primerjala z albumom pokojnega kralja popa Michaela Jacksona Bad iz leta 1987. Slednji je eden od najboje prodajanih Jacksonovih albumov, po svetu pa so ga prodali v 30 milijon izvodih.

Pevka je povedala, da je svoj album poslušala dvestotisočkrat, da bi se prepričala, da je vse popolno. "Moram se prepričati, da je vsaka podrobnost popolna. Obstajajo albumi, ki jih ljudje še vedno poslušajo, kot na primer Jacksonov Bad, ker je omamen. Rada bi, da ljudje na enak način poslušajo moj album."

"Ker bom artistka veliko ljudem, se moram tako prepričati, da bo album kar najboljši. Rada bi postavila nove standarde za pop glasbo."

Glede na to, da ga je ustvarjala in snemala zadnji dve leti, po navedbah medijev že kaže odmik od njenega zgodnjega ustvarjanja. Na albumu je 13 skladb, s skladbo Wrecking Ball pa se je že predstavila javnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.