Šport > Nogomet
24 ogledov

Milijoni ne kupijo sreče: Ibra nahrulil Leonarda

Ibrahimović Leonardo Lyon Paris Saint-Germain PSG Ligue 1 Francija naslov prvaka Youtube
Ko klub osvoji prvi naslov po letu 1994, bi človek pričakoval, da bo v slačilnici po tekmi veselo. Toda ne v slačilnici, v kateri je Zlatan Ibrahimović. Kamere francoske televizije so namreč po nedeljski zmagi v Lyonu, s katero si je njegov Paris Saint-Germain zagotovil naslov, ujele Ibrahimovića med prerekanjem z direktorjem Leonardom.

Kljub desetemu naslovu državnega prvaka v zadnjih enajstih zaporednih sezonah – Zlatan Ibrahimović je pred prihodom v Paris Saint-Germain naslove v neverjetni seriji osvajal pri Ajaxu, Juventusu, Interju, Barceloni in AC Milanu – je švedskega reprezentanta po nedeljski odločilni zmagi nad Lyonom nekaj hudo ujezilo.

Pred očmi predsednika Nasserja al-Khelaifija je Ibrahimović v slačilnici jezno nahrulil klubskega športnega direktorja Leonarda, s katerim si je v italijanščini izmenjal nekaj vse prej kot prijaznih besed. Ibrahimovića, ki ga tako kot trenerja Carla Ancelottija povezujejo s poletnim odhodom iz PSG, naj bi po zadnjih informacijah razjezila nenapovedana dopinška kontrola.

"Pustil si me samega kot kakšnega idiota! Vedno vse uničiš!" je rohnel švedski Balkanec, ki ga je pogrelo dejstvo, da je moral "lulati", medtem ko so njegovi soigralci slavili v slačilnici, ponj pa kar 20 minut ni prišel nihče od članov ekipe. 

Ancelotti sicer tudi po nedeljski tekmi ni želel potrditi, ali bo po prvem naslovu prvaka za pariški klub po kar 19 letih ostal na Parku princev. Pogodba se je Italijanu avtomatično podaljšala z uvrstitvijo v naslednjo sezono Lige prvakov, a ga že dalj časa povezujejo s prevzemom Reala Madrida ob očitno neizbežnem odhodu Joséja Mourinha.

Zmeda v klubu, predsednik zadovoljen

"Pogovorili se bomo s klubom. Ne morem reči, ali bom odšel ali ostal. Nisem še govoril s predsednikom," je po tekmi za Canal Plus dejal Ancelotti, ki je v zadnjih tednih že večkrat dejal, da se še ni odločil, o "zmedi" v klubu zaradi nejasnih načrtov nekdanjega trenerja Parme, Juventusa in AC Milana pa je nedavno spregovoril tudi branilec Alex.

Predsednik al-Khelaifi je medtem dejal, da Ancelottija, ki se je klubu pridružil v lanskem zimskem prestopnem roku, še vedno veže pogodba.

"Z nami ima še enoletno pogodbo. Dobila se bova na pogovoru ob koncu sezone. Ampak za naslednjo sezono ima še pogodbo," je zatrdil bogati šef PSG. "Opravil je izvrstno delo. Zelo sem zadovoljen z njim in skušali ga bomo obdržati."

Komentarjev 1
  • erikkk 12:40 13.maj 2013.

    Sreče milijoni res ne kupijo.Stabilnost, sigurnost in da si lahko privoščiš vse pa le ...