Magazin > VIP
32 ogledov

Milo doletela ista usoda kot Demi Moore?

Mila Kunis Ashton Kutcher Profimedias
Ashton Kutcher naj bi prevaral Milo Kunis.

Čez plot naj bi skočil na začetku njune zveze, ko svetu še nista uradno potrdila namigovanj, da sta par. To trdi 21-letna vizažistka Linn Massinger, ki naj bi zvezdnika spoznala junija 2012 v baru Writer’s Room bar in ga še isti dan s skupino prijateljev obiskala v njegovem stanovanju. "Tam smo bili 10 minut, ko me je poklical k sebi. Vprašala sem ga, kako mu je ime. Pošalil se je, da je Chris, a pozneje sem spoznala, da je temu res tako. Sicer sem vedela, kdo je, a tega nisem hotela pokazati. Po petih minutah me je vprašal, če grem z njim v njegovo hišo. Dala sem mu svojo telefonsko številko in poslal mi je sporočilo z naslovom,“ trdi mlada svetlolaska s švedskimi koreninami. 

V hiši sta se nekaj časa pogovarjala, nato pa naj bi jo Ashton prijel za roko in odpeljal v spalnico. "Nisem govorila. Malce sem bila že opita. Vse se je zgodilo zelo hitro,“ je še razkrilo dekle.

Njuno prijateljstvo naj bi se nato hitro končalo. "Malce sem bila razočarana, da se mi ni oglasil. Sicer nisem verjela, da se mi bo, zato mu tega ne zamerim. Je velika zvezda.“

Ashton se je na govorice že odzval. Pravi, da sta z Milo postala par en mesec pozneje. To sicer ne bi bilo prvič, da je Ashton prevaral partnerko. Demi Moore se je od njega ločila, ko je izvedela, da ji je bil nezvest.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.