Magazin
82 ogledov

Milo je zaječala, ko je vstopil

seks rdeče perilo erotika Shutterstock
Borut je z velikim nasmeškom na ustnicah sprejel novo stranko v svoji trgovini z avtomobilskimi deli. Naslonjen na prodajni pult je čakal, da se mu približa in zaupa svoje želje.

Na teden je bila vsaj desetkrat pri njemu, kar bi bilo za postavno blondinko precej nenavadno, če ne bi bila vodja nabave pri večjem serviserju motornih vozil. Pred časom jim je že predlagal, da jim robo dostavijo do vrat, a je na vztrajanje mične gospodične z lahkoto popustil. Rada je hodila k njemu v trgovino in se skupaj z njim sprehajala med natrpanimi policami, ter iskala prave dele. Za žensko je bila Romana prvovrstna poznavalka avtomobilizma in je po znanju prekašala marsikaterega moškega. Borutu sta bila všeč predvsem njena zadnjica in njen zapeljiv nasmeh. Vedno se je pričel topiti, ko mu je pokazala brezhibne bele zobe in se preko pulta naslonila tako, da mu je oči zapeljalo njeno napol razgaljeno oprsje.

Nekoč sta se med policami celo nekaj otipavala, a izkazalo se je, da je šlo bolj za slučajnost kot namero. Borut vseeno ni bil prepričan, da ga je za mednožje zgrabila povsem ponesreči. "Se spomniš, ko sem prvi dan prišla po vplinjač? Kako si me pogledal, hahaha!" se je režala in se stegovala na prste, da bi dosegla neko reč povsem na vrhu. Majica ji je zlezla navzgor, da je znova videl njeno tetovažo na hrbtu, ritka pa se je zapeljivo nastavila točno pred njega. Seveda se je spomnil. Menil je, da sploh ne ve, kaj je to vplinjač. Všeč mu je bila že na prvi pogled, in ko ji je rekel, naj se še kaj oglasi, ni resno mislil, da se bo.

Zdaj jo je poznal že nekaj časa in ji dovolil, da si je sama poiskala robo. Rad jo je takole opazoval od zadaj, se naslajal nad njeno zadnjico in tuhtal, kako bi jo zgrabil od zadaj za prsi in ji prislonil čvrsto kito ob napeti ritnici. Vriskala bi kot za stavo in nič več ne bi stala na prstih. Lebdela bi nad tlemi in se zlahka prijela za najvišjo polico. Stopil ji je povsem za hrbet in prav takrat se je spustila nazaj, ter mu dobesedno sedla v roke. Za hip se je počutil nerodnega, a rok ni odmaknil. "Da ne padeš," je rekel neprepričljivo in še naprej pestoval njeno seksi zadnjico. "Aha, kot, da ne vem, da si ves čas zijal v mojo rit in tuhtal, kako bi me prislonil ob plehnato stalažo!"

Sililo ji je na smeh in to je čutil v njenem glasu. Njegove dlani so se počasi prestavile na njene boke, še nekoliko jo je spustil nazaj in se zdaj s prsti previdno bližal njenemu oprsju. Čutil je, kako globoko zajema sapo, a rekla ni nobene. Pustila mu je, da jo otipava in prisegel bi, da mu je z zadnjico za hip pomigala v naročju. Takoj je imel trdega in prišel je ključni trenutek. Ali se bo osramotil, ali pa bo nasadil najbolj seksi dekle v svojem življenju. Krepko se je že oprijel njenih zelo čvrstih joškov, na kratko izdihnil tik ob njenem dišečem vratu in jo poljubil nanj. Ona je še kako dobro čutila njegovo nabreklino na svoji zadnjici in segla z roko nazaj, da bi jo pretipala. "Moj Bog, kakšen hudič pa je tole?!" je bila iskreno presenečena.

Izmed vseh delov in orodja jo je zanimalo le še tisto pod njenimi prsti. Obrnila se je k njemu in mu vse bolj zadihana pričela odpenjati zadrgo. Tudi on se je lotil njenih hlač, ki pa so šle precej težje z nje kot njegove ohlapne, ki so v eni potezi končale na tleh. Ob tem, ko je njene oprijete vlekel navzdol po krasnih nogah se je za hip ustavil še pri muci, se je nekajkrat dotaknil z jezikom, potem pa se vzravnal in navdušen kot še nikoli pričel z debelim korenjakom riniti k pohotnemu cvetu. Milo je zaječala, ko je vstopil, se z rokama oklenila njegovega močnega vratu, privzdignila nogo in končno z obema končala ovita okoli njegovega pasu. Takrat je njegov do konca smuknil v poplavo med njenimi nogami in oba sta se znašla v čisto pravem raju. Njeno zadnjico je odložil na pomožni pult, stopil na improvizirano, leseno stopničko, ter zapodil svojega junaka med njena mokra stegna. Njeno ječanje je bilo edino, ki je prekašalo popoln zvok, njemu ljubega, športnega avtomobila. Ob zaviranju njegove Alfe je pošteno cvililo, a cvilila je tudi Romana, še posebej glasno, ko je prihajalo in to precej glasneje kot bi si sploh upal pomisliti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.