Magazin > VIP
96 ogledov

Miloš odhaja v Združene države

Miloš Mar Facebook
Nekdanji barovec Miloš je na svojem Facebooku napisal, da odhaja v Združene države Amerike. Zdi se, da je prišel čas za nov korak v življenju.

Miloš Mar, nekdanji Barovec, ki je sicer tudi zelo uspešen slovenski maneken, je na svojem Facebook profilu naznanil, da kmalu odhaja v Ameriko. V komentarjih je svojim prijateljem povedal, da se ne misli vračati v rodno Slovenijo. "Amerika prihajam! Adijo pamet in adijo Slovenija" P. S. Lahko enega begunca namesto mene pripeljete," je zapisal Miloš.

Ko smo ga poklicali za komentar, nam je povedal, da bi to informacijo za enkrat raje zadržal zase, a zdi se nam, da zna biti potovanje povezano z manekensko kariero.

Poleg tega pa se je odločil še za eno spremembo. Dan kasneje je objavil fotografijo z novo pričesko. Odločil se je za zelo kratke lase. Pod fotografijo pa je napisal da je sprememba del pogona za prihodnost. Le kaj se mu obeta čez lužo?

Komentarjev 7
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 23:44 29.avgust 2015.

    ta itak nikol ne drži svoje besede...kr neki blefira skoz

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 23:43 29.avgust 2015.

    "Ko smo ga poklicali za komentar, nam je povedal, da bi to informacijo za enkrat raje zadržal zase,"Seveda bo gospod vzbujevalec pozornosti stvar razvlekel kolikor se bo le dalo.Pa kaj me briga če greš v ZDA. Prov reku ...prikaži več si da se navš vračal. Super ostan tm. Da navš pol če boš pogoru v ZDA pa hodu nazaj v Slovenijo. Kar si reku si reku. NIkol več pravš ane. A boš tud tokrat kot vedno prej prekršu svoje lastne besede al pa boš celo tok odrastu da boš končno enkrat držal svojo besedo.. Če res prekinjaš stike z Slovenijo potem tud slovenskim medijem ne boš več dajal novic. Sicer pa je tvoja taktika sledeča: mal bluzenja po Ameriki, velik gradiva za medije, potem čez kaki dve leti pa prideš domov v Slovenijo pa poženješ to svojo slavo ki si si jo ustvarjal. Mislm...nezrelo bitje v vsakem primeru.

  • Pepi 21:13 29.avgust 2015.

    Še to,po taki izjavi,da ga ne bo več nazaj,ga jast tudi nebi več pustil v SLO