Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

MINI EMA 2015 na vidiku …

leni, alenka vozlič, slovenija ima talent Žurnal24 main
Nedelje v prihajajoči jeseni nam bodo popestrili izbori Mini Ema 2015, kjer bosta nastopili tudi finalistka zadnjega televizijskega šova 'Slovenija ima talent' Leni – Alenka Vozlič in nekdanja zmagovalka šova Lina Kuduzović.

Na izborih Mini EMA 2015 bomo sicer lahko spremljali šest izvajalcev, izbranih pod strogim očesom strokovne komisije, ki so jo sestavljali pevka Alenka Godec, vodja in dirigentka Otroškega pevskega zbora RTV Slovenija Anka Jazbec ter glasbeni producent in skladatelj Boštjan Grabnar.

Izbori MINI EMA 2015 bodo v sklopu oddaje Vikend paket potekali in navduševali gledalce tri nedelje zapovrstjo – 20. in 27. septembra ter 4. oktobra. Pri tem bo nastopilo šest otroških izvajalcev: Alenka Vozlič – Leni, Tina Vinter, Jaka&Maks, Lina Kuduzović, Rebeka Satler in Janina KlenovšekPesem, ki bo na koncu celotnega izbora talentiranih mladih pevcev ovenčana z zmago, bodo izbrali gledalci s telefonskim glasovanjem. Temu bo sledila uvrstitev na 13. izbor Pesmi Evrovizije za otroke 2015, ki bo 21. novembra potekal v Sofiji, metropoli Bolgarije.

Alenka Vozlič: "Želim si postati pevka in imeti svoje koncerte!“

Za misli in občutke ob prihajajočih izborih smo povprašali eno izmed izvajalk, 11-letno pevko Alenko Vozlič – Leni. "Želim si postati pevka in imeti svoje koncerte. Moji veliki vzornici sta Beyoncé in Taylor Swift, sama pa bi rada sledila svojim sanjam in verjamem, da mi pri tem lahko uspe! Na Mini Emi bi rada pokazala, da je moja prihodnost povezana z glasbo in dobro predstavila pesem 'Najlepši dan'. Vem, da moram dobro odpeti in potrudila se bom, da bo tako. To je moj cilj, a potihoma si močno želim tudi, da bi Slovenijo zastopala na Pesmi Evrovizije za otroke," vizionarsko razloži Leni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.