Magazin > VIP
555 ogledov

Miran Ališič z vozičkom v Ljubljani

miran ališič bralka
Komentator in izjemen poznavalec formule 1 Miran Ališič se je s partnerko in sinčkom sprehajal po Ljubljani, je prepričana bralka.

Komentatorsko legendo je v družbi ženske, ki je pred seboj potiskala voziček, ujela v centru sončne Ljubljane, kjer so uživali na sprehodu. "Tako hitro so švignili mimo, da jih nisem mogla bolje ujeti v objektiv," je dodala. Miran je sicer razpet med Švico in Slovenijo, so ga pa v naših krajih v zadnjih dneh večkrat videli, med drugim tudi na neki predstavitvi novega avtomobila.

Da je 51-letnik, ki sedaj svoje poglede in razmišljanja z javnostjo deli na svojem blogu, postal očka, se je razvedelo lanskega septembra. Novico nam je takrat potrdil, več pa o tej temi ni želel povedati, saj izjav o svoji zasebnosti ne daje.

 
Komentarjev 4
  • patron 12:03 21.februar 2017.

    ko bo mali 20, bo tip že lahko v domu za ostarele....

  • Avatar Leon
    Leon 10:49 21.februar 2017.

    Za poziranje so dovoljena vsa sredstva ! Imamo svetovnega prvaka v poziranju .

  • Janez_53 08:55 21.februar 2017.

    Pa kaj vam je ljudje??? Vam ni dovolj, da na Facebooku objavljate vsak svoj korak ali drekec svojega otroka? Sedaj boste kot paparazzi hodili po svetu in kar fotografirali ljudi brez njihove privolitve in objavljali njihove fotografije? In da je ...prikaži več zadeva še bolj katastrofalna, vam razni portali, ki ne vedo več, kaj bi objavljali, pri tem pomagajo??? Ljudje, se vam res ne zdi škoda časa za takšne banalnosti??? Brigajte se za sebe in svoje probleme, pa boste imeli dela za celo življenje!!!