Magazin > VIP
44 ogledov

Mirela Daliborju: "Naj se raje posveti financam in sestrici"

mirela, zlom voyo.si
Med dvema največjima resničnostnima prijatelja se je situacija zaostrila. Dalibor in Mirela, ki sta v letošnji sezoni šova Big Brother veljala za največja zaveznika, sta zunaj hiše Big Brother na bojni nogi.

Vzrok za slabo voljo je ta, da Mirela Daliborja ne želi podpreti v sodnem boju proti producentom šova in Pro Plusu. "Ko sem prišla iz šova, mi je drugi dan prišel čestitat in vse je bilo v redu. A ko mi je začel razlagati o nekih zarotah s stani Pro Plusa in želel, da ga podprem na sodišču, se s tem nisem strinjala. Od takrat naprej me je blokiral na Facebooku, me javno pljuva na družabnih obrežjih in pisal mojim prijateljem. S tem je pokazal svoj obraz, ne mojega. Dovolj je že star, da bi se do žensk lahko obnašal bolj džentelmensko, poleg tega očitno zelo težko sprejme poraz. Jaz mu želim vso srečo, a naj se raje posveti svojim financam in sestrici kot pa obtožbam, ki so privlečene za lase in nimajo nobene osnove. Jaz čez produkcijo in Pro Plus nimam nobene besede. Vsi so bili zelo korektni in so za nas zelo lepo skrbeli,"  je spor z nekdanjim prijateljem komentirala Mirela. 

Daliborju želi vse dobro, a si stikov z njim več ne želi: "S tako osebo se ne želim družiti. Nisem bog, da bom vsem oprostila. To je šov in naj sprejme poraz. Vsi smo vedeli, da bo zmagovalec le eden. Z Erikom recimo, s katerim sva v hiši imela veliko nesoglasij, se sedaj povsem dobro razumeva, ravno sva se srečala na Severininem koncertu in bil me je zelo vesel. Oba se zavedava, da so bili prepiri v hiši splet posebnih okoliščin, zato zamer ne gojiva."

To pa nam je o sporu z MIrelo povedal Dalibor:  "Mirela se je samo šlepala name, da je prišla tako daleč kot je. Morda mi je hrbet obrnila, ker sva se zmenila, da v primeru zmage drug drugemu odstopiva petsto evrov od nagrade, čeprav tega denarja nočem. Naj ga ima za otroke. Ona ima dvoličen obraz in ni taka kot je bila v hiši Big Brother, to je bila le njena vloga. Namignila mi je celo, da naj bi dobila navodila od produkcije glede seksa z Markom.  Pa tudi laže. Laže, da živi v Ljubljani, čeprav živi v Šentjerneju pri starših. V vasi jih nihče ne mara, vsi govorijo, da je otrokom naredila sramoto." Dalibor še dodaja, da od Mirele ni zahteval, da priča na sodišču, sam pa je še vedno odločen, da se bo proti produkcijski ekipi Paprika Latino boril po sodni poti.

 

Komentarjev 2