Magazin > VIP
33 ogledov

Mirela ekskluzivno, zakaj Marka ne mara več

mirela Voyo
Mirela pravi, da je Marku prišlo.

"Status je namenjen vsem, ki me ves čas povezujete z Markom J. in sprašujete o situaciji med mano in njim. Sem srečna in me Marko NE ZANIMA VEČ. Moje življenje ni povezano z njim in kmalu vam bo vsem jasno zakaj. Lep poletni dan vsem," je Mirela objavila na svojem Facebook profilu, nas pa je zanimalo, s čim se ji je postavni Primorec tako zameril?

"To sem objavila, ker o tej temi ne želim več govoriti. Mislim, da ni več potrebno. Tisti ljudje, ki so to spremljali, točno vedo, zakaj, predvsem pa on sam najbolj ve, zakaj. V življenju sem vedno dala drugo možnost, a tokrat sem bila javno osramočena iz njegove strani. Javno mi je dal konec, ko sem bila še notri. Prebrala sem si mnogo izjav, vem, da novinarji niso mogli vsega napihniti, nekaj je zagotovo sam povedal in je to tudi priznal. Govorila sem z nekaterimi ljudmi in vem, da je izjavil tudi neresnice. Recimo, podrobnosti o tistih treh minutah. Hotel je sebe ven izvleči, a mene ne bo nihče osramotil na tak način. Če lažeš o tem, da ti ni prišlo, ker si pač prehitro končal in da hočeš s tem nekoga osramotiti, je to meni zelo grdo. Ta Big Brother se je končal in ko se je končal, se je moje življenje začelo. In res se mi ne da ukvarjati z ljudmi za nazaj. Naj se ima fajn, a če se take stvari lažeš in si me enkrat že prizadel, te ne rabim še enkrat. Ne bom si dovolila, da me še kdo prizadene. Na prvem mestu je moje življenje in moji otroci," je odločena Mirela.

Govora je seveda o njunem slavnem seksu v hiši Big Brother, ki je trajal le slabe tri minute. Marko se je glede tega zagovarjal, da ga je takrat prekinila Mirela, ona pa se je sprva izmotavala, a je na koncu le izdala, kaj se je zgodilo. Je Marku torej prišlo? "Seveda, jaz točno vem in je zelo grdo, da se je zlagal. Ne maram ljudmi, ki mi lažejo. Če si se to sposoben zlagati, si se sposoben še marsikaj zlagati.  Če se ti to zgodi ni nič takega, saj vemo, kakšne so bile okoliščine, a ne rabiš iz mene delati budale. Sploh nek fant, ki sem se mu celemu predala, ga čakala, se trudila. V končni fazi, Mareta ne rabim v svojem življenju. Želim mu vso vso srečo, a ne ob meni. To nima smisla. Mislim, da je lušten mlad fant, da bo imel dovolj ponudb, naj to izkoristi in najde svojo srečo, Mirela pa srečno samska in tako bo ostalo," še dodaja.

 

Komentarjev 3
  • hubertfast 08:46 01.julij 2016.

    Kaj si lahko pomaga z Maretom, nima denarja, nima službe. Povrh je še lenuh. Pa še takoj mu je prišlo.

  • c1305166 08:23 30.junij 2016.

    Sam trenutno nima dela, ker je električno vozilo v okvari :)

  • patron 07:51 30.junij 2016.

    ahaha, poden od babe, kaj je to sploh važno, v glavo ji je stopilo, sinko mare je sam ubogi smetarček na koprski komunali.....