Magazin > VIP
462 ogledov

Mirela je spet samska!

Mirela Lapanović, Mili, Parovi YouTube/Happy TV
Ne boste verjeli, velike ljubezni je konec.

Mirela Lapanović in Milutin Radosavljević sta se razšla. Velika ljubezen, ki se je razvila v srbskem šovu Parovi očitno le ni bila tako zelo velika.

Včeraj zvečer je na svojem Facebooku zapisala: "Dva svetova … Prosim vse, ki mi pišete, da imate malo razumevanja. Z Milutinom sva nadaljevala vsak svojo pot. Želim mu srečo tega sveta, ampak življenje nadaljujem kot samska ženska. Močnejša kot prej in z vero v pravo ljubezen."

Iz dobro obveščenih virov pa smo izvedeli, da naj bi se Mirela in Mili sprla. Kaj točno je bilo jabolko spora, ni znano. Smo pa izvedeli, da je Mirela Miliju dala košarico preko telefona in da se Mili na vse pretege trudi, da bi jo dobil nazaj. Za pomoč naj bi celo prosil njeno prijateljico.

Pod objavo se je razvila debata njenih oboževalcev in nasprotnikov, češ, da je v šovu govorila, da je Mili ljubezen njenega življenja. Omenjali so Andreja in njene otroke, igro, ki jo je igrala in ko je Mirela imela vsega dovolj, jim je namenila nekaj besed: "Ne razpravljajte o temi Mirela in Mili, ker je to stvar, ki se tiče le naju. Ljubim ga, a žal sva dva različna svetova. Nikoli ne bom rekla nič grdega o njem, bil je in ostal bo v mojem srcu. Hvala za razumevanje!"

Komentarjev 13
  • hubertfast 19:56 11.julij 2017.

    Mili je nezaposlen, brez keša, brez izobrazbe, Mireli ne more plačati niti večerje......

  • kapibara 19:56 11.julij 2017.

    A nam ni zaželela lizanje dupeta !!??Le česa vsega, se bo ona nalizala.. !!

  • matermila 19:56 11.julij 2017.

    Fake ali ne,kurba je kurba.