Magazin > VIP
64 ogledov

Mirela jih bo Andreju vrnila zavite v darilni papir

mirela Voyo
Smo jasnovidni? Kot kaže, se bo naša prvoaprilska šala izkazala za resnično.

V naši prvoaprilski šali Besni mož zahteva Mireline prsne vsadke smo zapisali, da nekdanji partner zmagovalke Big Brotherja nazaj želi vse, kar je "vanjo vložil“, vključno s prsnimi vsadki, saj mu je pred celo Slovenijo nataknila rogove.

Mirela nam je sedaj zaupala, da naša šala ni bila daleč od resnice, saj naj bi jo Andrej, oče njenega najmlajšega sina, večkrat opomnil, da si je novo oprsje privoščila z njegovim denarjem. "Vedno, ko jih pogledam, se spomnim nanj, zato si jih bom dala odstraniti in mu jih lepo zavite v darilni papir vrnila. Pa naj jih ima na mizi in gleda kot dr. Glumičić (smeh). Nočem, da me karkoli spominja na staro življenje, omislila si bom svoje, nove, v podobni velikosti, saj pretiravanja ne maram,“ je za naš portal povedala 40-letnica.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 5
  • endrug 11:25 22.junij 2016.

    Ta pa ne bo dolgo imela denar. No ja, saj je bilo vse vnaprej dogovorjeno in zato se je tako obnašala. Drugi pa padajo na poceni trik.

  • patron 14:20 21.junij 2016.

    KRAVETINA NA KUBIK , VSE JASNO, ZAKAJ JI OČETA NE ZAUPATA SKRBNIŠTVA ZA SINOVA\s\s!!! ....... kako folk sploh lahko podpira in hvali to kra.... ???

  • Papaja Popi 14:05 21.junij 2016.

    In kdaj bo vrnila možgane ? ? ? ? Aja, pardon, saj jih nima. ! ! ! !