Magazin > VIP
39 ogledov

Mirela o Marku: "Nobenega več ne mislim vzdrževati"

mirela Voyo
Mirela je vse bolj odločena, da z Markom nimata prihodnosti.

Največja televizijska romanca te pomladi očitno ne bo doživela srečnega konca. Mirela ima Marka sicer še vedno rada, vendar ima trenutno povsem druge prioritete, poleg tega jo je življenje izven hiše Big Brother hitro streznilo. Prvo noč po prihodu iz šova je še spala z Markovo sliko, vendar ji jo je mama vzela in zabičala, da naj se vendar ne obnaša kot kakšna brezglava najstnica.

"Nekaj malega sva se pogovarjala in mislim, da se oba strinjava, da morava trenutno oba poskrbeti za svoje stvari. Jaz moram misliti na otroka, poleg tega v zvezo na daljavo ne verjamem. Kot pravijo, daleč od oči daleč od srca, naj zaenkrat ostane tako. Marko mi ni stal ob strani, ko sem ga potrebovala in ni verjel vame, sedaj bi pa mi.  Poleg tega jaz nobenega več ne mislim vzdrževati, ob sebi potrebujem moškega, ki je močnejši od meni, mislim, da Marko še ni dovolj zrel. Pa tudi, če ne bo nobenega, nič hudega, dovolj ljubezni dobim od sinov, družine in prijateljev. Končno sem svobodna in v tem uživam. Nihče več me ne bo omejeval. Pa tudi mislim, da so pritiski na Mareta preveliki. Če imaš nekoga res rad, ga moraš znati tudi spustiti, če je to potrebno. In če se vrne, je to res to," je mnenja zmagovalka letošnje sezone šova Big Brother, ki je v preteklosti že imela afero z mlajšim moškim, vendar jo je ta finančno izkoristil.

Sicer pa je Mirela te dni, poleg številnih medijskih in promocijskih obveznosti, na polno zaposleta tudi z iskanjem stanovanja v prestolnici. Pravi, da bo v jeseni skoraj zagotovo izšla njena biografija in da ji poslovnih ponudb trenutno ne manjka.

Komentarjev 2
  • dragec 17:02 25.junij 2016.

    Tupasto - glupasto

  • patron 08:48 25.junij 2016.

    nobenega več ne misli vzdrževati,.........bruhaha, do sedaj so še vsi moški vzdrževali njo, ane "sponzoruša" ???,,,, ja,mare je sedaj sam en običen komunalc, smetar, to pa je za njo pod nivojem.........hahaha !!!!