Magazin
18 ogledov

Mirela priznala, da se je zlagala

Mirela Voyo/ zurnal24.si
Včerajšnji spor med Erikom in Mirelo je dobil epilog v obliki njenega priznanja.

Napetosti med Erikom in Mirelo naraščajo, včeraj sta drug drugemu ponovno spustila rafal očitkov. Mirela je tenisaču očitala, da je Tamari pred celo Slovenijo nataknil roge, on pa njej, da ni nič boljša, saj je tudi njo doma nekdo čakal, medtem ko se je v šovu zabavala z Markom

"Drugega ni in ti to veš s castinga, jaz sem šla solo," je v svoj bran trdila Mirela. "Ti si rekla, da te zunaj čaka nek tip, ko si prišla not," ji je očital Erik. "Jaz nisem hotla svoje zgodbe deliti z vami, ker vas to ne zanima," mu je razložila Mirela, nakar se je vmešala tudi Alma:  "Govorila si, da te zaročni prstan čaka." Mirela pa se ponovno branila: "Normalno, da sem govorila tako, Mare pa ve vse, od prvega dne. On ve vse."

Kasneje je Mirela v spalnici Saši, Daliborju in Klemnu priznala, da jih je s podatki o svojem stanu ves čas zavajala. "Jaz tudi nisem svoje zgodbe delila z vami, ker sem točno vedela, do česa lahko pride. Če se je Alma lahko lagala, da sta z Alenom zunaj osem mesecev par, pa ni narobe. Jaz se nisem smela zlagati, da imam nekoga, ki me čaka. Pač nisem hotla razlagati svojega lajfa," je karte razkrila Mirela. Iz povedanega je torej razbrati, da je svoje stanovalce vlekla za nos, medtem ko je Marku menda govorila resnico že od prvega dne, kar tudi pojasnjuje njegovo trditev, da je ves čas mislil, da je samska.

A v resnici temu ni tako, saj tako njen partner Andrej, kot prijateljice in sestrična dobro vedo, da je Mirela v šov vstopila zasedena. Torej se ni lagala stanovalcem, ampak Marku … Ali pa morda sama sebi, kaj mislite?

Komentarjev 4
  • Fucky 13:04 29.april 2016.

    Saj se ni lagala in nikogar ni zavajala. Tisti trenutek, ko je zagledala Marka, je postala samska! Pred tem pač ni bila, kaj!

  • patron 12:37 29.april 2016.

    oči plazilca....

  • patron 12:37 29.april 2016.

    usta , ko ščuka