Magazin > VIP
65 ogledov

Mirela v elementu: "Ta njihov spolni ud! Živjo ljubček, brrrr!"

Mirela Voyo/ zurnal24.si
Mirela pravi, da obožuje moške in da nikoli ne bi mogla biti z žensko, razgovorila pa se je tudi o seksu svojih staršev.

Mirela je zopet v svojem elementu. Sostanovalcem je zaupala, da je bila Alenka prva ženska, ki jo je poljubila in da se z žensko sicer ne bi predajala mesenim užitkom. "Jaz imam rada kito, meni to ful pomeni. Meni je moško telo, moški vonj, moška zadnjica, hrbet, roke, ramena, ta njihov spolni ud, hello darling (živjo ljubček op. a.), brr. Ja valda, ful imam rada moške, ne bi mogla biti z žensko. Meni je všeč, da me dec zagrabi, uno muškarčino. Ženska me lahko samo šeška, tutututuf. Kaj pa mi lahko naredi, kar si jaz sama ne morem sama. Kaj ti pa je," je bila neposredna.

Povedala je še, da bi napisala knjigo o svojem življenju v zlati kletki in vseh sočnih podrobnostih, ki jih je doživela, ko jo je Klemen vprašal, če ji ni nerodno, da bo to brala njena mama, mu je odgovorila: "Pa kaj pol, moja mama je ženska, k če ne drugega, ima to vsako nedeljo. Vem, ker vsako nedeljo pridemo k njej na kosilo in potem reče 'Pejte prosim malo na sprehod' in ko pridemo nazaj se onadva tuširata. Ne razlaga ravno, vendar vidim, da je vesela, ženska je potešena, hvala bogu."

Pozabila pa ni omeniti niti svojega Mareta: "Mene je prvi človek, ki me je objel, je bil Mare, ko sem jaz pozabila vse ostale težave." Klemen pa se je na to pošalil: "Pol ga pa moram nafehtat, da bo še mene objel."
 

Komentarjev 5
  • Five 11:33 08.maj 2016.

    Ampak, marsikdo sanja o dobrem seksu.Upam, da si Mirela naredi res dober seks.Do sedaj je o tem zgolj govorila in služila moškim.

  • patron 13:55 06.maj 2016.

    marela govori celo o svoji mami, da jo njen foter vsako nedeljo po kosilu "nategne"..... pa ta res nima pošlihtanega podstrešja.....kolk sramote bo še naredila familji ?

  • pisava 03:51 06.maj 2016.

    capajdra