Magazin > VIP
182 ogledov

Mirela želi postati zvezda v Srbiji

Mirela Lapanović Saša Despot
Zmagovalka Big Brotherja pogreša kamere.

Mirela Lapanović, zmagovalka slovenskega Big Brotherja, je za Žurnal24 povedala, da kar malo pogreša kamere, zato si je tudi omislila snemanja v živo, ki jih ima na svojem Facebooku. Ob vprašanju, ali bi šla še v kakšen resničnostni šov, navdušeno vzklikne: "Ja! V Veliki brat Srbije bi rada šla. To je moja velika želja. Da pokažem tistim ženskam tam, kdo je Mirela! Pri njih je to pravi šov, je čisto nekaj drugačnega kot pri nas."

In resničnostni šov znanih v Sloveniji? Pravi, da se ne bi branila česa takšnega in da bi v hiši z veseljem bivala z La Toyo: "Ona mi je tako smešna. Mislim, da bi se ujeli in skupaj nasmejali." Od moških estradnikov pa bi si za v takšen šov izbrala Jana Plestenjaka. "Me zanima, kakšen je. Vem, da on v tak šov nikoli ne bi šel, a mene zelo zanima, pri čem je. Kakšna oseba je, kaj ga zanima v življenju."

Komentarjev 9
  • Majazmaja 10:10 07.november 2016.

    Verjamem, da ji bo 'uspelo.' Ko bodo v Srbiji zagnali novega BB, jo bodo povabili. Ker rabijo neko brezglavo kokoš, ki nima zadržkov glede seksa v vseh oblikah v javnosti. Čepinova Urša se je baje malo držala nazaj, ampak Mirela ...prikaži več se pa ne bo in lahko si obetajo trdo pornografijo v živo. Uboga sinova, ki imata tako perverzno mamo ...

  • pesnik51 16:10 06.november 2016.

    dej odprite TRR, da nakažemo neki za benz .. pa one-way ticket

  • Avatar Džoser
    Džoser 16:01 06.november 2016.

    Zanima me koliko uredništvo plača za vsaki "kurbi",da objavljajo njihove spolne perverznosti?