Magazin > VIP
597 ogledov

Mirelin bivši zapustil Slovenijo in se poročil

Mirela Lapanović YouTube
Sandi Kojić, zmagovalec slovenskega Dvora, se je po šestih mesecih ljubezni poročil s svojo Nino.

"Imam dober čut za dekleta. Hitro ugotovim, katera si želi resne zveze, tako je bilo tudi pri Nini. Sčasoma sem tudi ugotovil, da je Nina punca mojega življenja,“ nam je aprila, potem ko je mladenko na Obali zaprosil za roko, povedal Sandi, ki je bil lani nekaj tednov v zvezi z zmagovalko Big Brotherja, Mirelo Lapanović. Njuna zveza se je končala z grdimi besedami.

Sandi in Nina sta se pred nekaj dnevi poročila v Las Vegasu. "Poroke v Las Vegasu sem si že od nekdaj želel. Slavje, poln blišča, šampanjec v limuzini in opazovanje ogromnih stavb, ki so polne luči … Bilo je še bolj popolno, kot sem si želel. Matičar naju je poročil v lepi kapelici. Svojo nevesto sem čakal pred oltarjem. Njen vstop je pospremila znana poročna melodija in prevzela so me močna čustva, predvsem takrat, ko je ponavljala matičarjeve besede,“ je za Žurnal24 povedal Kojić.

Ko se je uradni obred končal, sta mladoporočenca vstopila v limuzino in se dve uri peljala po mestu, ki nikoli ne spi. "Ustavljala sva se na znamenitih turističnih točkah in nazdravljala. Ker je bilo ogromno ljudi, sva dobila ogromno čestitk. Nato sva pot nadaljevala do hotela, kjer sva preživela prvo skupno zakonsko noč.“ Zakonski list velja tudi v Sloveniji, bosta pa za družino in prijatelje ponovila poročni obred in priredila zabavo. Sedaj sta golobčka še na poročnem potovanju po Kaliforniji.

Komentarjev 11
  • Kranjica 15:31 17.junij 2017.

    Bravo, Janez_53. Napisal si še tisto,kar jaz nisem, mislim pa enako.

  • Kranjica 15:30 17.junij 2017.

    Prav imaš. Pa ne samo ksiht, tudi vse bedaste "novice" o njej in njenih partnerjih. Ni čudno, da ljudje postajajo vse bolj bebasti ob vsakodnevnem serviranju dogajanj v vse bolj primitivnih šovih.

  • antitrust 13:59 17.junij 2017.

    Hahaha, sem že mislil, da Andrejka.