Magazin > VIP
67 ogledov

Mirelo Lapanović napadla sotekmovalka

Mirela Lapanović Youtube
Mirelo opomnili, da je prekršila pravilo, napadla pa jo je tudi sotekmovalka.

Mirela Lapanović je v srbskem šovu Parovi zdaj že dan in pol. Sprva se je zdelo, da so jo lepo sprejeli, a očitno je že bila deležna očitkov.

Sotekmovalka Dalila, ki jo je sprejela v svojo posteljo na Mirelino željo, ji je za mizo rekla: "Prosila bi Mirelo, da vstane. Ali si ti sotekmovalcem dala svoje stvari (depilator, trepalnice, krema za stopala) ali so to stvari, ki jih je poslal moj fant preko tebe, s katerim si se videla pred vstopom v šov?"

Mirela se je branila, češ da se nista videla, da pa ga je kontaktirala, ker je "vedela, da si Dalila želi slišati, kaj ji sporoča njen fant". Dodala je, da se nista videla in da so stvari, ki jih je podarila nekaterim sotekmovalkam, njene.

Že prekršila pravilo

Mirelo je voditeljica šova opozorila, da je s tem, ko je kontaktirala Dalilinega fanta, prekršila pravilo: "To ni dovoljeno Mirela." Mirela tega ni vedela in se branila, da tega ni vedela in da je želela samo prenesti kakšno ljubezensko sporočilce Dalili.

Komentarjev 4
  • milan0 17:22 01.april 2017.

    Ona je tam ne bi tan lik.

  • Kranjica 14:48 01.april 2017.

    Kdaj boste nehali objavljati "novice" o teh bedastih resničnostnih šovih in trapah( velja tudi za moške), ki v njih nastopajo? Kaj res ne morete pridobiti bralcev z drugačnimi pispevki?

  • patron 11:51 01.april 2017.

    ahahaha, laharnar spet te bo nataknila nekam, saj sam veš.....