Magazin > VIP
217 ogledov

Mirelo napadli zaradi seksa z Markom v Big Brotherju

Mirela Lapanović Youtube
Mirela očitno še dolgo ne bo smela pozabiti na seks z Markom v slovenskem Big Brotherju. V Srbiji so jo napadli.

Mirela Lapanović, ki je trenutno v srečni zvezi z zaročencem Andrejem (očetom mlajšega sina, op. a.), je v srbskem šovu Parovi povedala, da je v slovenskem Big Brotherju seksala z Markom Jovanovićem. Ne samo, da je to povedala, po besedah sostanovalk se je s tem celo hvalila.

Do prepira je zaradi seksa med Mirelo in Markom prišlo med oddajo v živo, kjer jo je sostanovalka Smilja napadla, da je 'pocestnica' in jo označila za ku***. Mirela se je branila z besedami: "Jaz nimam problema z njo, očitno pa ima ona z mano. Očitno se me boji, ker vidi, da jo bom pospremila iz hiše. Zelo je nesramna in mislim, da je zadnja oseba, ki bi me lahko obsojala."

Dodala je: "Neke stvari sem priznala. Tega se ne sramujem. Bila sem z najlepšim fantom v Sloveniji, ki je 20 let mlajši od mene, super izgleda." Prišli so do zaključka, da Smiljo moti, ker naj bi se Mirela s tem hvalila. "Ne hvalim se s tem, samo povedala sem. Pa kaj potem, če sem seksala pred kamerami, tudi Kim Kardashian in Severina sta!"

Komentarjev 5
  • patron 22:57 02.april 2017.

    marela jako tužna, nema nikog s kojim biiiii ..........lalala

  • milan0 21:53 02.april 2017.

    S kom se primerja, pa ne seže Seve do...

  • Žvižgač 15:34 02.april 2017.

    Ne to je domet Žurnala in njihove presoje o objavi novic, ki jim je vredno nameniti medijski prostor. Ta kravetina rabi sam dovolj dolg štil od metle in je zadovoljna in ne skriva, da si ga pusti vtakniti za denar. ...prikaži več Kako se reče takim?