Magazin > VIP
170 ogledov

Mirna Reynolds razveselila študente medicine

Mirna Reynolds
1/4
Marko Delbello Ocepek
Tisti, ki so bili ob nastanku skupine Foxy Teens še v plenicah, so z Mirno peli njene največje hite.

Pretekli teden je Mirna Reynolds razveselila študente medicine v ljubljanskem klubu Cirkus, kjer so ti imeli svojo 'medicinsko' noč. Plavolaska se je po dolgih letih odločila ponovno prijeti v roke mikrofon in zapeti svoje največje hite, saj je vedela, da je njena pesem Zdravnik v vseh teh letih postala himna študentov medicine. "Vzdušje v cirkusu je bilo nepozabno!" je za Žurnal24 povedala Mirna in dodala: "Ko poln klub vidno uživa in zna na pamet vse tvoje skladbe, je občutek res neverjeten. Zdravnik je že vsa ta leta njihova neuradna himna in vem, da jim je moj nastop veliko pomenil."

Mirna je na odru zapela štiri pesmi, poleg Zdravnika je študente ogrela tudi z zdaj že legendarno pesmijo slovenske pop scene Naj pada zdaj dež, skupine Foxy Teens. "Presenečena pa sem, da so bili navdušeni in na pamet znali tudi skladbo Naj pada zdaj dež, s katero smo s Foxycami leta 1999 zmagale na Slovenski popevki. Že res, da je bila gromozanski hit, ampak ti bodoči zdravniki so bili takrat praktično še v plenicah (smeh)!" je nastop veselo opisala pevka in dodala, da se zdaj že nekaj let ukvarja z avtorskim ustvarjanjem za druge izvajalce, s poučevanjem petja in pisanjem bloga Reyna, v katerem izraža svoje misli, zgodbe, lekcije: "Reyna je na prvi pogled pač lifestyle blog o potovanjih, starševstvu, osebni rasti, kul stvareh in zanimivih zgodbah življenja, ampak v resnici si z njim želim ljudem pokazati, da je mogoče živeti tudi drugače in biti arhitekt svojega življenja. Slogan bloga je "Kaj pa, če se res živi samo enkrat?!" Doda, da vsaka tema dobi lep odziv od bralcev: "Predvidevam, da zato, ker vedno pišem brutalno iskreno in brez olepšav. Takšna pač sem in verjetno ljudje to začutijo in jim je všeč, četudi se ne strinjajo vedno z mano. S tem, da moj zapis da nekomu misliti, je moj namen dosežen."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.