Šport > Nogomet
72 ogledov

Radović zapustil Olimpijo

Olimpija Ljubljana SPS
Srbski nogometni igralec Miroslav Radović ni več član državnih prvakov ljubljanske Olimpije.

Napadalec Miroslav Radović je izkoristil dogovor s predsednikom Milanom Mandarićem, ki mu je omogočal predčasno prekinitev pogodbe po koncu minule sezone.

"S predsednikom Milanom Mandarićem sva imela gosposki dogovor o mojem odhodu, ki je sedaj izpolnjen. Predsedniku želim veliko zdravja in uspeha z Olimpijo. Zahvaljujem se svojim soigralcem, s katerimi smo v Ljubljano vrnili naslov državnih prvakov. Prav tako gre izjemna zahvala navijačem, ki so me od prvega dne vzeli za svojega in mi izkazali izjemno podporo. Nobena skrivnost ni, da sem v klub prišel predvsem zaradi Marka Nikolića, življenje gre naprej, Olimpiji pa seveda želim vse dobro v prihajajoči evropski sezoni," je ob slovesu povedal Miroslav Radović.

Predsednik NK Olimpija Ljubljana Milan Mandarić je dodal: "Miroslavu se želim iskreno zahvaliti za njegov doprinos k velikem uspehu Olimpije v tej sezoni - naslovu državnih nogometnih prvakov. Žal nam je, da Miroslav ne bo ostal v našem klubu, a takšen je bil najin dogovor, ki ga spoštujem. Z Miroslavom se razhajamo v prijateljskem odnosu, želim mu vse najboljše v nadaljnji karieri in poudaril bi, da mu vrata Olimpije vedno ostajajo odprta."

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.