Magazin > VIP
41 ogledov

"Mis sveta je bila tudi moja favoritka"

Maja Cotič Žurnal24 main
Z našo predstavnico Majo Cotič smo se pogovarjali tik po nocojšnjem izboru najlepše za mis sveta. Razkrila je, kakšna je najlepša Zemljanka.

Najprej čestitke ob nastopu in zastopanju Slovenije na finalnem izboru. Kakšni so prvi občutki?
Trenutno sem malce olajšana, ker je ta mesec za nami. Vse priprave in izbor so za nami, tako da čutim olajšanje. Danes smo se imele super. Vesela sem za Megan (Megan Young, op. a.), ki je zmagala, ker je super punca, je dobrega srca in sem res vesela za njo.

Veljala je za favoritko. Je bila tudi vaša?
Vsekakor, od vsega začetka je bila moja favoritka, kot tudi miss Španije. Tudi ona je super punca, dobrosrčna, tista prava mis sveta.

Ste zelo razočarani, da se niste uvrstili višje?
Ne, kje pa (smeh). Mislim, da smo vedeli, da bo tako.

Kako bi opisali zadnje dneve priprav? Ste bili pred finalnimi izborom zelo živčni? Je bilo kaj treme?
Ne, nisem imela niti malo treme. Preden smo šle na oder, je začelo srce malce hitreje biti, drugače prej pa sploh nič, ker smo se kar dosti časa pripravljale. Ker nismo smele nikamor, smo bile tako večino časa v centru ali hotelu. Priprav je bilo kar veliko. Dva tedna smo od jutra do večera vadile, še posebej tradicionalne plese, ki jih boste lahko videli, verjetno na YouTubu in televiziji.

Ste se predstavili samo s plesom?
To je bil skupen tradicionalni ples. Ko smo prišle na Bali, je morala vsaka predstaviti svoj tradicionalni ples, koreografinja pa je izbrala nekaj deklet, ki so zaplesale solo, ostale pa smo plesale za njimi na njihovo glasbo in tradicionalni ples.

Vam je šlo? Ste zadovoljni?
Bomo videli. Absolutno sem zadovoljna, res sem uživala v tem plesu.

Slišali smo, da ste imeli kar nekaj smole, da ste se zastrupile z vodo. Je bilo zelo hudo?
V bistvu smo se vse punce zastrupile. Najprej samo z vodo, ker so nam povsod, kamor smo prišle, dali piti vodo iz pipe in v pijačo led, ki je bil iz vode iz pipe. Drugič pa smo se zastrupile s hrano. Jedle smo ribo. Zjutraj smo bile vse v redu, po kosilu pa smo bile vse slabe. Tako da so takoj ugotovili, da je bila kriva riba. Za večerjo smo spet dobile ribo, ki pa smo se ji izognile (smeh).

Kdaj se vračate v Slovenijo?
Prispem v torek popoldne. Jutri odpotujemo iz Balija v Džakarto, tega pa se dekleta malo bojimo. Tam bomo nekaj ur, nato pa letimo v Singapur in nato v Evropo.

Glede na tako dolge priprave in dolgo pot ste in boste verjetno kar utrujeni...
Bom malo več spala na letalu (smeh).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.