Magazin > VIP
287 ogledov

Miša Novak: "Založili smo se s testeninami"

Miša Novak Žurnal24 main
Miša Novak o svojem življenju v Grčiji.

Miss Slovenije 1998 Miša Novak že več kot deset let živi na grškem otoku Zakintosu. Postavna svetlolaska se je namreč zaljubila v Grka, s katerim ima 12 let staro hčerko Maro.

Ko se je Miša preselila v Grčijo, je bilo tam življenje še lepo. Nato pa je udarila kriza, ki je, tako pravi Miša, prestrašila ljudi. Na Zakitnosu življenje sicer trenutno še poteka normalno, je za Zvezde povedala Miša, saj je njihova glavna gospodarska panoga turizem.

Tudi njeni družini na srečo še ni hudega. "Mi smo se za pet let naprej založili s testeninami, mož je navdušen potapljač in ribič, tako da lačni ne bomo. Vsa leta smo bili marljivi in varčni, zato za zdaj žep ne trpi, toda vse je odvisno od tega, kaj bo prihodnje dni,” je dejala za omenjeno revijo.

Miša si je na Zakintosu ustvarila lepo kariero. Predlani je odprla jezikovno šolo, v kateri poučuje angleški, nemški in grški jezik. Pravi, da ima polne roke dela, saj je povpraševanja veliko. Kadar lahko, pa lepotica poučuje tudi latinskoameriške in standarde plese ter hiphop.

Malo slabše pa gre verjetno njenemu soprogu, ki dela v javni upravi, saj je osnovnošolski učitelj.

Komentarjev 5
  • kapibara 15:50 19.julij 2015.

    TO pa NE trdim, sem pa slišal, da so otoki NE odavčeni- ali pa malo,, na enem pa ti živiš...

  • kapibara 15:49 19.julij 2015.

    MIša, v intervjuju si izdala podatek, da so možu,znižali plačo za KAR 8000 EUR na letni ravni... to JE !!! moja letna plača... koliko jo je pa imel pred "škarjami"... ??

  • wingspan15 14:35 19.julij 2015.

    Pa kje ti vidiš, da joka. Celo zelo pozitivno gleda na situacijo in pravi, da jim nič ne manjka.