Magazin > VIP
160 ogledov

Mišo drago zaprosil med vrtoglavim podvigom!

Mišo Stevanovič POP-TV-2
Nekdanji resničnostni zvezdnik in televizijski komentator Mišo Stevanović, ki je danes uspešen gostinec, je po sedmih letih ljubezni končno pokleknil.

Mišo Stevanovič pravi, da je bila zaroka po sedmih letih veze in hčerki zdravo sosledje. "Meni poroka sicer ne pomeni toliko, vem pa, da si Ines to zelo želi. Z datumom se še ne obremenjujeva, bo pa," je zaupal nekdanji Barovec, ki je svojo dolgoletno ljubezen zasnubil na zelo romantičen in adrenalinski način.

Med skokom s padalom! V trenutku, ko se je padalo že odprlo, se je v zraku približal svoji dragi in ji pokazal škatlico, ob pristanku na trdna tla pa še pokleknil. Ines je na prstanec dobila simbolični zaročni prstan, izdelan iz bovškega kamna, doma pa si je po svojem okusu izbrala še enega. Tako se je Mišo izkazal kar dvakrat. Pravi, da je s svojo novopečeno zaročenko preživel že ogromno lepih trenutkov in da jih bo zagotovo še veliko več.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.