Magazin > Film & Glasba & TV
90 ogledov

Mišo: "To je vprašanje za POP TV“

Mišo Stevanovič POP-TV-2
"Gre za šov in šov potrebuje novo svežino,“ o tretji sezoni šova Gostilna išče šefa pravi Mišo Stevanović, ki letos ne bo sedel na komentatorskem stolčku.

Letos bomo na komentatorskem kavču videli Marka Pavčnika, Iryno Osypenko Nemec in Žigo Gombača. Iz šova se tako poslavljata Savina Atai in Mišo Stevanović.

Savina je na Facebooku razložila, zakaj je ne bo med komentatorji. Kot pravi, bo imela letos ogromno dela, poleg tega pa je kot komentatorka povedala že vse, kar je imela za povedati.

Mišo pa je za naš portal povedal, da se z odločitvijo POP TV, da je treba v šov vnesti spremembe, strinja. "Zakaj me letos ne bo? To je vprašanje za POP TV. Gre za šov in šov potrebuje novo svežino, nov material, zato sem že lani rekel, da bi bilo prav, da bi komentatorje zamenjali,“ je povedal Mišo in dodal, da bi, če bi mu omenjena televizija spet ponudila sedež med komentatorji, ponudbo verjetno spet sprejel. "Format oddaje mi je pisan na kožo. To je nekaj, kar delam in me veseli,“ je za nas še povedal simpatični Štajerec, ki mu kljub temu ne bo dolgčas. Razkril nam je, da se mu na poslovni poti obetajo novosti, nekatere naj bi bile povezane z gostinstvom, druge ne. Več pa za zdaj ne želi izdati.

Nam je pa zaupal, da šova letos verjetno ne bo spremljal, saj oddajo dobro pozna. "Če bo vse ostalo pri starem, nimam kaj gledati,“ je za konec še povedal Mišo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.