Magazin > VIP
111 ogledov

Mišo v avtu iz oči v oči s kačo

mišo stevanović Žurnal24 main
Mišo Stevanović si najbrž ni mislil, da ga bo na poti domov med vožnjo z vetrobranskega stekla gledala kača.

Mišo Stevanović se je odpravil na fitnes in avtomobil parkiral na parkirišču. Po treningu ga je receptorka vprašala, če je črni terenec njegov. Na vprašanje zakaj, mu je odgovorila, da jo je neki gospod obvestil, da se okoli avta suče kača in da naj o tem obvesti lastnika. "Rekel sem ji, da me heca, pa je odvrnila, da ne, da mi je celo listek napisala,“ nam je povedal Mišo. 

"Ni ravno prijetno, če pričakuješ nekaj takega. S svetilko sem šel okoli avta, pogledal pod pokrov avtomobila in prižgal avtomobil, da bi jo mogoče malo prestrašil. Ker nisem nič videl, sem se normalno usedel v avto, čeprav je bil malo neprijeten občutek, ker ne veš, od kje bo prilezla.“ 

Po fitnesu se je udeležil še proslave in se vrnil v pisarno. Od odhoda iz fitnesa so tako minile približno štiri ure, ko se je odpravil proti domu. "Na križišču stojim, pogledam nekaj na telefon in jo zagledam na vetrobranskem steklu. Bila sva si iz oči v oči. Nisem vedel, ali je na notranji ali zunanji strani. Malo sem otrpnil. Lezla je po zunanji strani stekla,“ je dejal. Avto je zapeljal ob cesto, poiskal palico in kačo premaknil v travo ob gozdičku. 

"To se mi je zgodilo prvič in verjetno zadnjič. Ne vem, kakšne so možnosti, da se ti to ponovi. Pretirano strah me ni bilo, razen tisti prvi trenutek, ko sem jo zagledal. Zmrazilo me je, ker ne veš takoj, ali je steklo med njo in tabo ali ne,“ je pojasnil. Sodeč po slikah, ki jih je našel na spletu, je bila kača na njegovem avtomobilu zelo podobna navadnemu gožu. 

Komentarjev 3
  • radsemastimzmesom 11:17 22.oktober 2014.

    Ej Zurnal, a to ste ga poklicali in ga vprašali: Majstore, a si mel slučajno v zadnjem času kakšno srečanje s kačo v svojem črnem terencu?Mislim, resno me zanima, na kakšen način prihajate do teh informacij, da potem to ...prikaži več objavljate na portalu?

  • puksicd 10:14 22.oktober 2014.

    Jap, domišljijski spis ... Z drugimi besedami - PR iz obupa.

  • jaki 09:41 22.oktober 2014.

    Prosti spis za četrti razred osnovne šole. Ne mejebat!