Magazin > VIP
54 ogledov

Miss Kolumbije: "To je bil velik šok"

miss universe 2015 Profimedias
Miss Kolumbije, ki je krono najlepše v univerzumu nosila le nekaj minut, je spregovorila o ponižujočih trenutkih tistega večera ...

Za kolumbijski W Radio je po poročanju CNN spregovorila miss Kolumbije Ariadna Gutierrez, ki pa je krono najlepše v univerzumu nosila le nekaj minut. Vse do trenutka, ko je na oder zopet prišel voditelj izbora Miss Universe, komik Steve Harvey in razglasil svojo veliko napako. Pojasnilo je bilo za marsikoga naravnost šokantno – razglašena je bila napačna miss, v resnici je krona najlepše na koncu pripadla misici s Filipinov, Pii Wurtzbach. 

"To je bil velik šok"

Miss Kolumbije, Ariadna Gutierrez, je za kolumbijski W Radio pojasnila, da se je za nekaj dni po sramotnem dogodku zavlekla v osamo, poroča CNN. "Morala sem žalovati za tem, kar se mi je zgodilo," je pojasnila za omenjeno kolumbijsko radijsko postajo. Neljubi trenutek pa je označila za "veliko krivico".

"Zelo težko mi je bilo, resnično, to je bil velik šok," je po poročanju CNN, kolumbijskemu W Radiu zaupala Guiterrezova in dodala: "Zato ker so bile to sanje, za katere sem se borila … Vedno sem sanjala o tem, da bi postala Miss Universe … Zelo ponižujoče je bilo."

Harvey naj bi sicer tik pred zdajci sprejel povabilo s strani organizatorjev izbora Miss Universe in to naj bi bil tudi eden izmed razlogov, da se na samo vodenje ni mogel pripraviti v zadovoljivi meri. 


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.