Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Mitja: Nima pojma, stari moj, f*k!

Gostilna išče šefa Voyo
Ta teden črne vodi Martina, a njeno ekipo je že strah konca tedna in njenega vodenja, saj večina meni, da ni primerna za vodjo. Najbolj črnogled je Mitja.

V šovu Gostilna išče šefa in med člani črne ekipe je te dni napeto, saj je voditeljsko čepico prevzela Martina, ki vsem povzroča skrbi. Še najbolj Mitji in Iztoku, ki se že zdaj bojita konca tedna in tega, kako bo Martina vodila ekipo. Da v tem ni ravno najboljša, se Martina sicer zaveda tudi sama, saj je Frediju priznala, da se boji, da bo slaba vodja, šefu Binetu pa je povedala, da jo je strah listkov.

V sinočnji oddaji je Mitja večino časa udrihal čez Martino, češ da je nesposobna, Iztok pa je pripomnil: "Jaz samo upam, da ne bo vsega užaljeno sprejemala." Mitja je dodal: "Saj veš, da bo štala." 

Ob koncu oddaje je Mitja priznal, da ga je strah dnevov, ki jih čakajo, saj je Martina po njegovem mnenju najšibkejši člen. "Kar sem videl proti koncu zadnjega tedna ... Huda bo, res bo huda," je dejal v kamero, zunaj pa je Iztoku pojamral še: "Nima pojma, stari moj, f*k, mene je kar strah. F*k, stari, f*k. To bo norišnica."

Komentarjev 2
  • Polly ß 10:38 18.november 2013.

    Mitja! Kaj si pa ti pokazal kot IZKUŠENI KUHAR? Zelo malo, lahko bi kaj več, če tako KRITIZIRAŠ DRUGE!Navijam za Martino in NE ZA TEBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Polly ß 10:35 18.november 2013.

    EJ MITJA! Malo se brzdaj, Martina je prišla v gostilno zato, da se še kaj več nauči in se je zelo dobro izkazala.